R6

Kaid gadget tippek, avagy jöjjön 4 hely, ahol akár 3-4 falat is le tudsz fedni az electroclaw-val


R6 tippek sorozatunk folytatódik.

Bevallom őszintén a Wind Bastionnel érkező Kaid az egyik kedvenc védőm lett pillanatok alatt.

A Shotgunja az egyik leghasznosabb és legszórakoztatóbb fegyver a játékban, gadgetje pedig tényleg új dimenziókat nyitott meg.

Most ehhez adunk nektek tippeket, mert vannak bizonyos helyek, ahol sokkal többet ki lehet hozni belőle, mint 2 elektromossággal felvértezett fal. Lássuk!

Képtalálat a következőre: „kaid rainbow six siege”
windowscentral

Az egyikhez klip is készült, ezt Redditen láthattuk:

You can electrify 4 reinforced walls with Kaid even though there’s a floor in between but it doesn’t always work ( 3 walls) from Rainbow6

Noha a torony jó eséllyel a legnépszerűtlenebb védekezési pontja Oregonnak, de sose lehet tudni, hogy mikor szavazzák meg a társak ezt a helyszínt, ekkor pedig jól jöhet a tudás.

A másik Favellán látható, ahol amúgy is okosan kell bánni a megerősítésekkel és az electroclaw-val, mert nos…nem éppen védőket favorizáló map, de így szeretjük – már aki.

A következőkhöz bementem casualba, mert a kommentelők közt voltak még jó tippek.

Ez a legnépszerűbb ponton készült (alagsor) – a fenti helyiséget is levédhetjük ezáltal (a nyílást amúgy is érdemes Kaiddal megvédeni, mert kb ellehetetleníti annak megnyitását).

Végezetül Consulate-en a szerver szobában lévő egyik nyílást és az alatta lévő 2 falat is elláthatjuk elektromossággal.

Nyilvánvalóan nem ez az összes hely, ahol kettőnél több falat is le tudunk vele fedni, így arra bíztatok mindenkit, hogy nézzen körül alaposan, ha az új védővel játszik – több van benne, mint azt néhányan elsőre gondolnák!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva