Counter Strike

Ezért van ennyi csaló: 1 kattintás egy új account ezzel a trükkel


Egyre több a csaló az utóbbi időben? Nem véletlen...

Az utóbbi időben egyre többen panaszkodtak az újdonsült csaló accountokról, ami nem véletlen, hiszen az ingyenes CS:GO bejelentése óta csupán egy új fiókot kell regisztrálni a csalóknak és folytathatják tovább a munkásságukat. Ezzel persze fejlődik a VACnet és a Prime meccseket nem veszélyeztetik, de azt látjuk, hogy nem hiába van egyre több új Steam fiók.

Amire viszont nem számítottunk volna, az az, hogy egyesek kihasználják ezt az ingyenességet és személyesen vezetik a hype vonatot a vezetőülésből. Ugyanis létrehoztak egy oldalt, ami automatikusan generálja a Steam fiókokat.

Mindössze egy kattintás, azaz 1 másodperc alatt.

Nem kell felmenni a Valve oldalára, tökölni az új kamu e-mail regisztrációjával, ezek mindenre gondoltak.

Nem akartam hinni a szememnek, kipróbáltam én is az egészet, természetesen úgy, hogy semmilyen személyes adatot nem adtam meg, egy privát böngészőből csináltam végig. Mindössze pár másodperc alatt kézhez kaptam egy zsír új accountot, amivel simán be lehet jelentkezni a Steambe.

Az oldalon korlátlan számú fiókot regisztrálhatunk, szóval nem kell még 1 napot sem várni a limitek miatt. Ha minden meccsen lecsaltak, akkor egy kattintással új fiókja lehet a csalóknak.

Ez ellen viszont igazán tehetne a Valve, hiszen így gyakorlatilag kihasználva a rendszer gyengeségeit, korlátlan számú fiókot lehet regisztrálni és még attól sem kell tartaniuk a csalóknak, hogy valami kétes eredetű programot kelljen a gépükre feltenni, ami tele van vírusokkal. Ez a harc így egész biztosan soha nem fog véget érni, egyedül a VACnet fejlődik látványosan miatta. A lecsalt játékosokat viszont ez egész biztosan nem vigasztalja. Aki nem akar az MM legmélyebb bugyraiban elmerülni, az még véletlenül se menjen non-Prime meccset.

Ezt láttad már?

Hamarosan itt van az ingyenes PUBG a gyengébb gépekre – Így tudjátok kipróbálni!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva