Fortnite

Ninja újból “hackert kiáltott”, majd rendesen beégett


Ez most nem jött be Ninja...

Ninját mostanában rendesen fúrja a Fortnite közösség, ugyanis úgy érzik, hogy kissé elszaladt vele a ló. Egyértelműen a világ legnézettebb Fortnite streameréről beszélünk, akinek talán a neve jelenleg a legtöbbet ér a gamer világban. Tyler Blevins nem sokkal a Fortnite: Battle Royale megjelenése után kezdett el játszani a játékkal, s azóta csak maximum néhány napra tette le az Epic Games lövöldéjét. Ilyen odaadással nem csoda, hogy sokan a világ legjobbjának tartják, ám ez sokszor puszta szimpátia kérdése. Amit viszont nem lehet elvenni az amerikai streamertől, az a tényleges teljesítmény, több ezer győzelemmel rendelkezik, valamint a Fortnite történetében neki van a legtöbb gyilkossága összesen. Azért az ilyesmit csak úgy véletlenül nem tudja összehozni az ember…

Ami viszont probléma, hogy mindez kezd a fejébe szállni. Egyre többször képzeli magát mindenhatónak, akkor pedig bárki is győzi le őt a játékban, az csak csaló, vagy stream sniper lehet. Ez történt legutóbb is, amikor közvetítés közben lőpárbajba keveredett egy Tender Defender skint viselő játékossal. A harc közben komoly sebzést szenvedett el Ninja, ám az ellenfél lufi-akciójának köszönhetően végül ő maga jött ki győztesül. Kétségtelen, elég szokatlan, ha egy ellenfél a legtöbb lövésével eltalál, de kissé erős reakció egyből azzal fenyegetőzni, hogy jelentjük az illetőt. Ninja ezúttal is rögtön ítélt, a saját chatje hívta fel a figyelmét arra, hogy ezúttal bizony nagy hibát követne el, ha reportolná ellenfelét.

Ninja ellenfele ugyanis nem volt más, mint a FaZe kiválósága, Tfue. Ha nem Ninját, akkor Tfuet szokták a világ legjobbjának emlegetni, így mondhatjuk, hogy méltó párbajellenfélre leltek egymás személyében. Tfue tényleg ott talált ahol lehetett, a probléma viszont az volt, hogy sokkal magasabbra röptette magát a lufikkal, ahonnan élve már biztosan nem lehetett visszajutni a talajra. A FaZe streamere egy laza mosollyal konstatálta az esetet, míg Ninja a menet végén még magyarázkodott egy sort.

“Egyszerűen azt hittem, hogy csal, mert minden lövése betalált. Még az is, amit zuhanás közben lőtt, vagy 20 sebzést elszenvedtem abból is, s csak ezután halt meg, azt is a zuhanás miatt.”

Ebből is tökéletesen látszik, hogy Tfue mennyire zseniális játékos, a vele egy lapon említett streamerek is csalónak tudják nézni. Valamint biztosan az sem segít a felismerésében, hogy újból használ skineket…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva