Counter Strike

Januárban hős, decemberben már csődtömeg: szégyenteljes rekord tariktólEgyik Major MVP sem bukott még ekkorát év végére, tarik nem fért be a Top20-ba.

A HLTV évente kiadott Top20-as listája már javában pörög, 2018 legjobbjainak felét már felfedték előttünk. Az első 10 helyezettről a cikk írásakor csak erős tippjeink vannak csupán, de pár nevet biztosan kihúzhatunk a jelöltek közül.

Elárulták ugyanis a nagy hiányzókat, azokat a neveket akik nem fértek be 2018 legjobbjai közé.

A HLTV alapítója szerint nahtE csak egy hajszállal maradt le valde mögött a 20. helyről. De nála nagyobb nevek is lemaradtak, FalleN korábban második is volt ezen a listán, mostanra már a 20-ban sincs benne.

A legmeglepőbb hiányzó azonban tarik, aki januárban még Major győzelemre vezette a Cloud9 csapatát. Irányítóként akkorát játszott az ELEAGUE Boston Major alatt, hogy az egész torna legjobbjává választották. Irányítók ritkán lesznek Major MVP-k, neki mégis összejött. Ennek ellenére az év hátralevő része annyira gyengén sikerült számára, hogy a Top20-ba nem került be 2018-ban.

Ilyen szégyen még soha egyetlen Major MVP-vel sem történt.

Aki a CS:GO világ legkiemeltebb versenyén MVP lett, azért a Top20-ba valahogy mindig csak bekerült. Kivéve most tarikot, amivel negatív rekordot állított fel.

Ráadásul egyelőre semmilyen csapatba nem kapott még helyet, mióta kitették a MIBR-ből. Jó oké, ténylegesen még nem tették ki, de már utaltak rá, hogy egy új, brazil játékos lesz az ötödik tag. Szóval nem úgy tűnik, mintha 2019-ben újra a csúcs felé venné az irányt.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva