Counter Strike

Egy pék, aki még kenyérből is perifériát süt és sosem adja fel az álmait – Pasha Coelho első videója


Ütős üzenettel és hatásos motivációs tartalommal készült el PashaBiceps első videója, melyben a klasszikus budapesti beszólás is helyet kapott.

Miután a Virtus.pro kezdőjébe már nem fért be, pasha a sokak által már jól bejáratott utat választotta. A profi karrier után streamelésbe kezdett, valamint elindította hivatalos YouTube csatornáját is PashaBiceps Official néven.

Első videója máris elkészült, nem szokványos minőségű anyag lett. Mintha egy Valve Profile videót látnánk, itt azonban Pasha a rendező, szövegíró és főszereplő is egyben.

Egy átlagos reggellel indul a nap Pasha, a pék számára. Hajnalban kel, buszra vár, tésztát gyúr és kenyeret süt. Közben pedig telefonján meghallgatja a mostanra már ikonikus mondatot is:

“We are from Poland, you are from Hungary. You are not my friends, you are my brothers my friends!”

A csavar innen indul be, az esport álmokat kergető pasha a szokványos kenyér helyett egér és billentyűzet alakú kenyeret sütött a kemencébe.

Ezután jön a szinte már Coelho-s hangvételű motivációs beszéd, melyben Pasha a szülőkhöz, leendő esportolókhoz és minden gamerhez szól.

A tanulás fontosságára hívja fel a figyelmet, hiszen sokan a profik közül sem tudják, mi lesz velük, ha vége a CS:GO karriernek.

“Sokaknak semmilyen munkatapasztalata nincs a gaming mellett, biztosítsátok be magatokat, hogy ez veletek nem történik meg.”

A videó megtekintésénél feltétlenül kapcsoljátok be az angol feliratot, Papito hatékonyabb megértéséhez.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva