PUBG

Lefújták a startot: Csak később próbálhatjuk ki az ingyenes PUBG-t


A legújabb információk szerint a teszttel még várnunk kell.

Tegnap írtunk róla, hogy végre hazánkban is kipróbálhatjuk a PUBG ingyenes verzióját, ami nagyjából félúton van a mobilos és a PC-s verzió között. Erről árulkodott minden információ a megújult honlapon, átnevezték a játékot a korábbi Project Thai-ról PUBG LITE-ra, mivel már új területeken is folytatják a béta verzió tesztelését. A probléma viszont, hogy a nagy népszerűséget követően bekerült egy új sor a bejelentés szövegébe:

“Sajnálatos módon ez a béta teszt kizárólag a thaiföldi játékosok számára lesz elérhető, szóval kérjük a türelmeteket, abban az esetben ha más régióból próbálkoznátok”

Hiába írják a közleményben, hogy a Lite direkt a tesztek kiterjesztésére fókuszál, egyelőre még várnunk kell.

Időközben pedig az oldalról eltűnt az angol nyelv és minden átváltott thai-ra. 

A szerverek egyébként üzemelnek, viszont kizárólag thaiföldi IP címről lehet elindítani a launchert, amit sikerült tesztelnünk VPN-nel és valóban működik, ám az óriási ping miatt élvezhetetlen egyelőre.

Könnyen lehet, hogy GDPR problémákba ütköztek, ami a Ring of Elysium európai szerverei üzembe helyezését is nagyban megnehezítette.  Mást nem tudunk tenni mint várni, remélhetőleg hamarosan pontosítják az európai starttal kapcsolatos tudnivalókat.

Ezt olvastad már?

Ismét bekavart a PUBG Corp. – Meddig halljuk a lépéshangokat?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva