Fortnite

Megdöntötték a Squad Kill világrekordot – Kár, hogy az egész egy hatalmas glitch miatt történt


Sikerült megborítaniuk a játékot úgy, hogy a végeredmény világrekordot ért volna.

Egy csapat kontrollerjátékos úgy tűnt megdöntötte a Squad kill világrekordot, ráadásul egy hihetetlen 63 killes körrel, ami egyszerre a konzolos és PC-s rekordot is maga mögé taszított volna. Majd kiderült, hogy mindez a valóságban egyáltalán nincs így, ugyanis mindezt egy eddig még nem látott, őrületes glitch okozta.

 

Assault, Innocents, Destroy és Bini menete bejárta a világhálót, a mérkőzés utáni Scoreboard egyértelműen mutatta, hogy a srácok 63 killt hordtak össze egy kör alatt. Assault 14, Innocents 18, Destroy 13, míg Bini 18 embert tett el láb alól, ez pedig összesen meghozta volna a csapatnak a világhírnevet jelentő rekordot. A probléma csak az volt, hogy a csapat kapott 18 ajándék eliminációt…

Bini, a csapat negyedik tagja, akinek a neve mellett tündökölt 18 kill, nem is volt a csapat tagja, a játék csak valamiért azt jelezte Scoreboardon, hogy a trióval játszott.

Destroy a következőket mondta az esetről:

“Igazából nem döntöttünk meg semmilyen rekordot. Hárman kezdtünk el játszani, s valamikor a játék felénél a kliensünkben Bini becsatlakozott a csapatunkba. A játék pedig ahogy mi hárman haladtunk előre és szereztük a killeket, valamiért Bini neve mellé is regisztrálta azokat a gyilkosságokat.”

Így történt az, hogy a kliens lobbijában csücsülő játékostársuk csodával határos módon egy világrekordhoz segítette a csapattársait.

A teljes kör megtekinthető Destroy Youtube csatornáján.

Borítókép: dexerto

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva