Overwatch

Fenix skint terveztek Reinhardtnak, így kötnék össze ismét az Overwatch-ot a Starcrafttal


A Protoss-ból jól ismert hős lehetne a következő átfedés a két Blizzard játék között.

A Starcraft univerzum nem ismeretlen már az Overwatch hősök számára. Többen is kaptak már skint ebből a világból, gondoljunk csak például Nova Widowmakerre vagy Immortal Orisára.

Egy lelkes rajongó most ismét felvette ezt a fonalat, és ezúttal egy Reinhardt skinnel kötné össze a két játékot. Maradva a Protoss vonalnál, egy ismert hőst ültetne Reinhardtba.

A Fenixről mintázott skint Purifiernek nevezte el.

Ha megnézzük a korábbi Starcraft kisfilmekből származó képeket, tökéletesen levette Fenix főbb jellemzőit és a karakter alakja is illik Reinhardthoz.

Mivel nem csupán egy rajzról, hanem egy kész 3D modellről beszélünk, kis túlzással készen is áll arra, hogy a játékba kerüljön.

A modell képére kattintva szabadon forgathatjátok, pózokba állíthatjátok és tüzetesen átnézhetitek a modell minden apró részletét. Szó se róla, kiváló és alapos munkát végzett a tervező, mqpmqp.

Reméljük a Blizzard számára továbbra is cél marad, hogy meglévő játékaikból emeljenek át ismert egyéneket. Ha így lesz, reméljük Fenix és Reinhardt összevonása is megvalósul egyszer.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva