Gaming

Division 2: Itt vannak a béta infók!


Lassan de biztosan érkezik a Division 2. Itt van minden infó, amit eddig tudunk a bétáról!

Már csak 2 hónap van a Division 2 megjelenéséig, melyben, ha igazak az ígéretek, fejlettebb ellenségek várnak ránk, erősebb lesz a csalás elleni rendszer és persze az új helyszín is nagyon izgalmasnak ígérkezik.

A hivatalos megjelenés előtt azonban lesz egy BETA teszt is, melyben már korábban is kipróbálhatjuk a Tom Clancy’s játékok új epizódját.

Mikor jön a béta?

A Division 2 bétája PC-n, PS4-en és Xbox One-on lesz játszható, február 7-11 között.

Mi lesz benne a tesztben?

A Ubisoft nagyon szűkszavúan nyilatkozik a béta tartalmával kapcsolatban, de a korábbi zártkörű tesztek alapján azért van 1-2 tippünk, mik lesznek a bétában.

A korábbi tesztek alapján szinte biztos, hogy lesz co-op küldetések, PVP zóna és a fegyverek kosztümizálása sem maradhat ki ez alkalommal.

Akik kíváncsiak, hogy milyen lesz a játékélmény, ezen a videón elég látványosan mutatják be, mire is lehet számítani Washingtonban:

Hogyan juthatok hozzá a bétához?

Az első lehetőség, ha előrendeled a játékot. Ezzel az opcióval egészen biztos, hogy bekerülsz a bétában résztvevő játékosok közé. A vásárlás előtt azért érdemes rákérdezni az eladó üzletnél, hogy biztosan eljuttatják-e hozzád a béta kulcsodat.

A másik lehetőség a feliratkozás, mely ITT lehetséges.

Itt néhány lépést végig kell zongoráznunk, de tulajdonképpen minden adja magát, elég könnyen végigmehetünk az elvárt néhány lépésen.

Ezek után nincs más dolgunk, mint a megerősítő emailre várni, melyben megkapjuk a bétához való kulcsunkat. Jobb esetben még további kulcsokat is kapunk, melyet eloszthatunk a barátaink között.

Ti várjátok a bétát? Meg szeretnétek venni a Division 2-őt, vagy előbb megnézitek, hogy jobb lett-e mint az elődje? Válaszaitokat várjuk kommentben!

Ezt olvastad már?

Minden eddiginél durvább kivégzésekkel mutatkozott be a Mortal Kombat 11

Magyar Xbox közösség: mindent a kedvenc konzolodról. Hasznos infók, tanácsok, adás-vétel, humor, dühöngő! Csatlakozz ITT

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva