Counter Strike

A magyar olvasók eltalálták: s1mple lett 2018 legjobb CS:GO játékosa!


A nagy találgatásoknak vége, s1mple az első, device a második.

Több százan szavaztatok hétvégi cikkünkben, hogy ki lesz a HLTV féle Top 20-as lista első helyezettje, és a többség eltalálta!

SZAVAZÁS: device vagy s1mple? Szerinted ki volt 2018 legjobbja?

Bár csapata nem volt világelső, ő 6 MVP címet hozott össze tavaly. A 21 éves játékos korábban volt már 4. és 8. is ezen a listán, most végre felért a csúcsra. A Na’Vi-val megnyerték a StarSeries 5. állomását, a CS:GO Asia kupát, az ESL One Kölnt, illetve a BLAST Pro Koppenhágát. Közel sem olyan szép eredmények, mint amit a rivális Astralis tudhat maga mögött, ez is azt mutatja inkább, hogy az Astralis sokkal inkább egy csapat, a Na’Vi pedig sokszor kell hogy egyéni teljesítményre támaszkodjon, és valaki nagyon húzza a csapatot.

A második helyet pedig az Astralis AWP-se, device húzta be. Egyénileg egy hangyányival, de alulmaradt az ukrán vetélytársával szemben, csapatban azonban sokkal több eredményt ért el. Talán a betegsége is okozhatta, hogy nem fért fel a dobogó legelső fokára. Ugyanis tavaly év elején vissza is vonult egy időre, amíg felépült. Az ELEAGUE Majorön nagyon rosszul is ment neki a játék, viszont sokkal erősebben tért vissza azután, mint ahogy elment.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva