League of Legends

Hamarosan indul az új szezon – Anime trailerrel hangolja a közösséget a Riot Games


Le a kalappal a Riot Games előtt, újabb minőségi tartalommal kápráztatott el minket!

Már csak két nap a 2019-es szezon startjáig, a Riot Games pedig mindent megtesz, hogy ez ne menjen ki a játékosok fejéből. A legújabb hype trailert anime-köntösbe öltöztették, ráadásul megint nem sikerült mellélőniük, így újból megcsapott minket az “ebből egy sorozatot is el tudnánk nézni érzés”!

A videó ugyan rövid, de így is kapott történetet, egy hölgy játékos sztorija bontakozik ki a szemünk előtt. A trailer elején a főszereplő csatlakozik iskolájának League of Legends csapatába, hogy egy olyan közösség tagja legyen, amiben igazán jól érzi magát. Ráadásul mindez a Riot Games elmondásai szerint igaz történet alapján készült, a videó leírásában ugyanis azt olvashatjuk, hogy egy Michelle nevezetű, egyetemista lány inspirálta a rövid szösszenetet.

A trailer egyébként technikailag megint csak a lehető legminőségibbre sikerült, a gyönyörűen animált harcjelenetekben helyet kapott Yasuo, Riven, Ahri, Ekko, Ornn, de még Blitzcrank is. Ha már anime, akkor híres japán animációs stúdió, a Riot Games a P.A. Works-szel karöltve készítette el a The New Journey-t. (Az anime, mint műfaj kedvelőinek, a P.A. Works olyan animéket jegyez, mint az Angel Beats!, vagy a Shirobako.)

A videó alatt hallható zenének vokálját AmaLee énekli, aki egy Youtuber, s leginkább arról híres, hogy jól ismert anime és videójáték zenéket fordít le angolra, majd énekel fel. Azt még nem tudni, hogy a Riot készít-e az eredetileg angol nyelvű The New Journey-ből japán verziót, bár nem lennénk meglepve, elvégre a Star Guardian trailer is kapott anno mind angol, mind pedig japán kiadást is.

A japán anime iparban nagy kultúrája van a sport animéknek, nos, lehetséges, hogy ideje lenne az esport vonalat is élesíteni, mert az új trailer alapján bőven van benne potenciál!

Nem ez az egyetlen promó videó, amit a Riot a 2019-es szezonhoz készített. Láttad már az Awakent?

Megérkezett az Awaken, a 2019-es szezon himnusza!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva