Gaming

“Nagyon meg lennék lepve, ha nem teljesítene jobban az elődjeinél” – Rendkívül magabiztos a Metro: Exodus kiadója!


Nem félnek attól, hogy a többi, velük egy időben megjelenő játék elveheti előlük a rivaldafényt.

Február 15. egy rendkívül jó nap lesz a gamer világban. Egy napon jelenik meg a Far Cry: New Dawn, a régen várt Crackdown 3 és a Metro: Exodus, 1 héttel később pedig érkezik az Anthem, szóval lesz min izgulnunk. Mit vegyünk meg? Mivel kezdjük? Milyen sorrendben haladjunk végig.

Mások pedig máson aggódnak (vagy inkább nem teszik).

A Deep Silver egyik vezető beosztottjával, Huw Beynonnal készült interjú alapján a kiadónál rendkívül izgatottak a megjelenéssel kapcsolatban, de egy cseppet sem aggódnak amiatt, hogy problémát okozna a megjelenési dátum.

Elégedettek vagyunk a játék minőségével, megszeretnénk már jelentetni

Reméljük, hogy nekünk is lesz okunk az elégedettségre, hisz a játék megjelenését már két alkalommal is odébb kellett tenni.

Az első alkalommal arra hivatkoztak, hogy 2018 év vége túl zsúfolt időpont lenne a megjelenésre, a második alkalommal, pedig a fejlesztőknek akartak még nyerni egy kis időt.

Mondhatjuk, hogy a Far Cry közvetlen rivális, hiszen sztori alapú poszt-apokaliptikus játékról van szó. Ennek ellenére bízunk benne, hogy a játékosok felismerik azt a rendkívül tartalmas, lélegző világot, és izgalmas sztorit, melyet a Metro: Exodus kínál.

Nehéz lenne elhinni, hogy a Metróból több fogyna majd, mint a Far Cry következő epizódjából, hisz annak már kialakult játékos tábora van, egy hatalmas kiadóval a háta mögött.

A Metro ezzel szemben rendkívül sok nehézségen esett át. Az első cím, a 2033 inkább volt egy mid-tier játék, mintsem AAA, így nem is volt olyan maradandó első körben. Később még nehezebbre fordult a sztori, hisz a THQ, a játék kiadója darabokra hullott a szemünk láttára.

A Metro Redux rendkívül jól teljesített megjelenésekor, sőt, teszi ezt azóta is. Több millió játékost vonzott be a remaster a Metro világába, ez csodás!

A már a Deep Silver alatt megjelent remaster verziók tényleg nagy sikert arattak Steam-en. Ez egy jó táptalajként szolgál az Exodusnak is.

Én nem tudom befolyásolni a vásárlókat, nekik kell kiválasztaniuk a szerintük kötelezően beszerzendő játékot. Mi csak annyit tehetünk, hogy megcsináljuk az általunk lehetséges legjobb játékot, és megadjuk neki azt a figyelmet, melyet megérdemel.

Huw Beynon továbbá elmondta, a Deep Silvernél mindent megtettek, hogy a lehető legjobb és legtartalmasabb reklámkampányt is a játék mögé tegyék.

Nektek tetszik videók alapján a Metro: Exodus? Tervezitek beszerezni, vagy megvárjátok az értékeléseket? Esetleg másik cím mellett teszitek le a voksotokat idén tavasszal?

Ezt olvastad már?

Nincs több mém? Nincs több emote? Így nehezítheti meg az Article 13 az európai streamerek életét

Magyar Xbox közösség: mindent a kedvenc konzolodról. Hasznos infók, tanácsok, adás-vétel, humor, dühöngő! Csatlakozz ITT

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva