R6

Castle rework ötlet: 3 változtatás, mely érdekesebbé és hasznosabbá tenné az öreg operátort


Nyilatkozta a Ubisoft, hogy lesz rework, akár lehetne ezek alapján.

Emlékszünk még erre? Castle átdolgozását már bő fél éve beígérte a Ubisoft:

rainbow6.ubisoft.com

Nem tegnap volt – egészen konkrétan tavaly júliusban nyilatkozták, hogy drasztikus változtatásokat (vagyis reworkot) eszközölnek Castle-nél, de még nem tudni mikor.

Mivel közeleg az idei év első szezonja, és a Lion rework több, mint valószínű, hogy most fog megjelenni, várhatunk mást is akár!

A G2 sztárja megtörte a csendet a Lion rework ügyben: már készen van, csak nem tették be

Egyik kedvenc szivárogtató oldalunk, az R6SNews összegyűjtött Redditről 3 ötletet, melyek talán együtt túlzásnak tűnnének, de egy jó alapot képezhetnének az új Castle-nél.

1.Drónok elleni elzárás

A barikád utility vonalát növelné az első ötlet, mely egyszerűen abból áll, hogy a támadók drónjai nem képesen átmenni alatta, csak Echo Yokai drónja.

2. Rejtett fal

Ha sima barikáddal el lehetne fedni Castle-ét, akkor nem árulnánk el rögtön pozíciónkat -a védők persze Castle, a támadók meg a sima barikádot látnák.

3. Nagyobb lefedés

A 3 közül ez tűnik a legkomolyabb erősítésnek, vagyis a képen látható helyekre való barikád lefedésével elvághatnánk (amíg nem szedik le az akadályt) komolyabb rotációkat.

Véleményem szerint egyik se rossz ötlet, de talán a legcélszerűbb az lenne, ha szimplán nem lehetne közelharci támadásokkal megalázni szegény Castle barikádját – ha utility-t (pl Ash gadgetje) kéne cserélni, akkor balanszosabb lenne.

Nincs könnyű dolga a Ubisoftnak, tekintve, hogy Pro League-ben egy teljesen vállalható operátorról van szó  – így ez a változtatás minket célozna – de szurkolunk!

Borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva