PUBG

A PC-re is jöhetne hamarosan a zombi mód – A mobilosok megkapták a PUBG x Resident Evil 2-t


Ezúttal a zombiké lesz a főszerep!

A Tencent malmai sem őrölnek a leggyorsabban, ugyanis még decemberben írtunk a PUBG és a Resident Evil 2 kollaborációjáról, amiből még csak mostanra lett kézzelfogható eredmény. Bár az is lehet, hogy szándékos az időzítés, ugyanis az újradolgozott PC-s kiadás is most érkezett meg a játékból. A hangulatos trailer miatt már akkor is sokan várták a zombi mód megérkezését.

Nos erre mostanáig várni kellett, ám végre bárki kipróbálhatja egy kis ügyeskedést követően. A zombi mód egyelőre csupán a bétában érhető el, szóval le kell tölteni a telefonunknak megfelelő (iOS/Android) verziót, majd lehet csapatni. Az Event Mode-on belül találjátok a Resident Evil: Sunset módot, amiben a Resident Evil zombijaié lesz a főszerep.

Az adatbányászok már régóta találtak zombi módra utaló jeleket a PC-s verzióban is, ám arról nem lehet tudni, hogy annak köze lesz-e a fentebbi Resident Evil témához, vagy csak simán egy “általános” zombi mód lesz. A tower defense stílusú játékok rajongói biztosan előszeretettel fogják pörgetni a módot, ha megjön egyszer. Azt viszont mindenki elöntheti, hogy mennyire tetszene neki a mobilos verzióban található mód, ugyanis ez eléggé megosztja a játékosokat. Nagyjából hasonló játékmenetre kell számítani:

Aki esetleg elakadt a mobilos béta letöltésében és további segítségre van szüksége, az a pontos lépéseket ebben a videóban megtalálja.

Ezt olvastad már?

Ismét csúszhat az update – Szörnyen bugos a teszt szerver

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva