Gaming

Úton van a legendás magyar RTS – Újradolgozott HD verziót kap a S.W.I.N.E.


A disznók és a nyulak csapatai ismét összecsapnak!

Gyakran visszasírom azokat a 2000-es éveket, amikor még nemcsak, hogy magyar felirattal, de még magyar szinkronnal is érkeztek játékok és még volt hazai játékfejlesztő gárda. Hogy a Pokoli Szomszédokról, a Hitman 2-ről, a GTA Vice City-ról és társairól meg inkább ne is beszéljünk.

A S.W.I.N.E. ebben az időben egy kiemelkedő alkotás volt, ami világszinten is megállta a helyét.

Ám sajnos nem érkezett folytatása azóta sem, pedig rendkívül izgalmas, interaktív küldetésekben vehettünk részt, amire a magyar szinkron csak rátett két lapáttal. Egy ideje spoilereztek már a fejlesztők, rejtélyes előzetesekkel. Most pedig bejelentették, hogy érkezik a játék Remastered HD verziója, amit a Kite Games az eredeti fejlesztők közreműködésével készít.

Újraélesztik az online módot, lesz LAN és 16:9 támogatás, na meg persze a textúrákon is csiszolnak, hogy megfeleljen a mai igényeknek. Egyelőre úgy fest, hogy sajnos nem lesz dobozos verzió, kizárólag a Steamen lesz majd elérhető a játék 9,99 euróért cserébe, amiből a kezdetben lejön 10%, ennyiért tényleg ajándék ez a játék. Mindezekre tavaszig még várnunk kell.

A diszók és a nyulak újra egymásnak csapnak tehát. Egyébként könnyen jöhet a folytatás is, ugyanis a fejlesztők ezzel szeretnék felmérni, hogy mekkora érdeklődés van a projekt iránt. Ha kelendő áru lesz, akkor pedig várhatjuk a 2. részt!

Forrás: GameStar

Ezt olvastad már?

“Kevés szülő érti ezt az egészet” – Mi is az esport valójában?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva