PUBG

A PUBG Corp. nem tudta kijavítani a hibát: Mégsem kapjuk meg az új hómotort


A PUBG Corp. rossz hírrel jelentkezett.

A 25. update egyik nagy újítása a hómotor lett volna, ám a PUBG Corp. fejlesztői komoly problémába ütköztek, így nem tudják kijavítani az új motorral kapcsolatos bugokat hajnalig. Ez sajnos azt jelenti, hogy a hómobil nem fog átjönni az éles szerverre, így a nagy testvérével, a hómobillal kel majd beérnie mindenkinek.

Ettől függetlenül a 25. update holnap reggelre megérkezik. A hómotor hibáiról korábban írtunk, röviden összefoglalva: bizonyos szituációkban világ-körüli útra indul a motor akarakterünkkel együtt. Nem csoda, hogy nem hozták át, a fennakadás gyakorlatilag garantált lett volna!

Az mindenképp dicséretes, hogy kiálltak a nyilvánosság elé és beismerték, hogy ez most nem fog menni, ugyanis ez azt jelenti, hogy végre aktívan foglalkoznak a teszt szerveren felbukkanó hibákkal. Korábban jó pár alkalommal láthattuk, hogy a hibákkal teli frissítés megérkezett az éles szerverekre is. Ma egyébként ismét javítottak egy csomó hibát, amit a 25. frissítésben találtak, ezért is csúszik egy kicsit az update.

Ezt olvastad már?

Ismét csúszhat az update – Szörnyen bugos a teszt szerver

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva