Counter Strike

Visszavágó az ESEA vereség után: most a BP5 verte meg a HoP eSportot


A REVOLTE továbbra is veretlen, lassan féltávhoz érkezik a csoportkör.

Már a hatodik napon is túl van a Magyar Nemzeti E-port Bajnokság, egyre kiélezettebb a verseny már az élmezőnyben is. A korábbi 3 veretlen csapatból már csak egy tartja magát, és a második helyért küzdő együttesek közül 4-en is 3 ponton belül vannak egymáshoz képest.

A napot a Nice Gaming-PixelFire találkozó nyitotta, ahol ismét alulmaradt a PixelFire. Ezúttal 13 kört hoztak, lassan tényleg meglehet az a fránya első győzelem.

Ezek után egy igazi rangadó érkezett, a Budapest Five és a HoP eSport összecsapása. Korábban ESEA-n a HoP lemosta a pályáról a BP5-ot, most viszont revansot vettek DEvék. Éppen hogy, de 16:14-re meg tudták őket verni. Megkérdeztük mindkét csapatot, DEv a következőt mondta a találkozóról:

Nagyon összeszedetten és lendületesen kezdtük, a T oldalon volt egy kis nehézség, pár szerencsétlen belefutás, de rájöttünk hála Alexnak is még időben a megoldásra, amivel sikerült behúzni a meccset.

A HoP irányítója hussaR a következő infókkal szolgált, láthatóan nem örül a vereségnek:

Nagyon rossz Terror oldalt produkáltunk, ami lehet, hogy az én hibám nagy részben. CT-ben jók voltunk, de végére ott is nagyon sok hibát vétettünk.

A harmadik meccs a GAMERZONE.gg és a Jöttünk, láttunk, nyertünk mérkőzése volt, amit az utóbbi csapat nyert meg 16:14-re. Ezzel megszerezték második győzelmüket, és a tabellán felértek a GAMERZONE mellé.

Zárásnak pedig a REVOLTE játszott a God Is With Us-szal, akiken úthenger módjára gázoltak át. 16:5 lett a találkozó vége, továbbra is a REVOLTE az utolsó veretlen csapat a bajnokságban.

A tegnapi nap táblázatba szedve.

Szépen kezdenek elhúzni gabessonék az első helyen, utána pedig mindenütt párok alakultak ki, azonos győzelmi számmal.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva