League of Legends

Kijavítja a Bounty rendszert a Riot Games – Végre ténylegesen nem érünk majd plusz pénzt mikor hátrányban vagyunk


Hónapok óta kéri a közösség a javítást, végre hivatalosan is bejelentették az érkezését.

A bounty, vagyis vérdíj rendszer most már több hónapja a játék részét képezi, de még mindig van olyan aspektusa, ami nem úgy működik ahogy kéne. Jelenleg, ha jól farmolunk, függetlenül attól, hogy több ezer arannyal vagyunk az ellenfeleink mögött, a játék könnyedén kioszthat a fejünkért egy vaskos, több száz aranyat érő vérdíjat. Ez pedig úgy ahogy van megöli a bounty rendszer értelmét, hiszen az előnyben lévő csapat a jó farm miatt még tovább tudja növelni az előnyét.

Szerencsére több hónapnyi folyamatos visszajelzések után a Riot Games-hez is eljutott mindez, s most úgy tűnik, hamarosan javítják ezt a kellemetlen esetet. A játékegyensúlyért felelős csapat végre úgy döntött, hogy megszüntetik a farmért járó bónusz vérdíjat abban az esetben, ha a játékosok, akik érintettek lennének, tényleges hátrányban játszanak. Ezt Riot Meddler külön megerősítette Twitterén.

 

A Riot eredeti célja a vérdíj rendszerrel pont az volt, hogy esélyt adjon a hátrányban játszó csapatnak a fordításra, így a farmhoz kötött bounty úgy ahogy van megborította az alapkoncepciót.

Bizonyos esetekben egyébként kifejezetten jól működik a rendszer, tényleg csak ilyen nüansznyi problémák vannak, amik alapvetően nem lennének indokoltak. Elvégre egy hátrányban játszó csapat egyik legjobb esélye a fordításra a meccs befejezésének elhúzása, a farmból megvásárolt tárgyakkal pedig szépen lépésről lépésre megközelíteni az ellenfél csapat erejét. Hiszen egy pontnál betelik mindenkinek az eszköztára.

Sajnos pontos időpontot nem osztott meg a közösséggel sem Meddler, sem pedig az egyensúlyért felelős csapat, így csak reménykedni tudunk abban, hogy hamarosan érkezik a várva várt javítás. Jelenleg annyit tudunk, hogy “hamarosan élesítik” a bounty fixet, ami remélhetőleg egy két frissítéses ablakban meg is történik. Így a 9.3, vagy a 9.4 részeként tudjuk elképzelni a javítást.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva