Fortnite

Kulcskeresés felsőfokon – Így oldhatod fel a Snowfall/Prisoner skin következő állapotát!


Az Epic mindig kitalál valamit!

Csütörtök délután 15:00-kor elrajtolt a Fortnite hetedik szezonjának kilencedik heti küldetéssorozata. Ha az összes eddigi kihívást teljesítetted, akkor elég volt négyet megcsinálni, hogy megszerezd a Snowfall/Prisoner névre hallgató kinézetet.

Eljött az idő: lufi durrogtatás és némi tánc választ el minket a Snowfall skintől – Éles a 9. hét!

Az előzetesek leakek alapján arra lehetett számítani, hogy az újonnan megkapott skin bizonyos szintig testreszabható lesz majd. Négy kinézetet szivárogtattak ki az adatbányászok.

Ez azonban egyáltalán nem így lett, a 60 küldetés teljesítése után semmilyen lehetőség nem volt arra, hogy alakíthassunk karakterünk kinézetén. Az Epic Games ismét meghúzta a váratlant és egyfajta kincskeresés mögé rejtette ezeket a változatokat. 

A második kinézet megszerzése

Szerencsére semmi nehézség nincs a dologban, Polar Peaken meg kell látogatnunk Prisonerként a megfelelő szobát és fel kell kapnunk a kulcsot. Máris feloldottuk a következő skin állapotot:

Hogyan oldhatom fel az utolsó két állapotot?

Abban szinte biztosak lehetünk, hogy az utolsókat egyelőre sehogy, arra várhatóan a következő héten/hetekben lesz rá majd lehetőségünk. Csak a Stage 1 és Stage 2 változatokat találták meg a fájlokban.

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva