Counter Strike

Pontosan egy éve, Kjaerbye élete legrosszabb döntését hozta, az Astralis viszont baromi jól járt


Hatalmas pofon az élettől a fiatal dán játékosnak, reméljük hamarosan azért feláll belőle.

2018. február 2-án Kjaerbye mindenkit meglepett váratlan kérésével, miszerint el akarja hagyni az Astralis csapatát. Konkrétan azt kérte a vezetőségtől, hogy adják el a North-nak! A csapattársak csak a sajtótájékoztató előtt 2 órával tudták meg a hírt…

Természetesen gla1ve és a többiek semmit sem értettek, és vészesen közeledtek a komoly versenyek is. Sürgősen kellett egy új ötödik, aki lehetőleg dán, lehetőleg entry fragger és lehetőleg elég skilles az Astralis szintjéhez.

Akkor még mindenki azt sejtette, hogy a Kjaerbye érkezése miatt kispadra ültetett k0nfig lesz a megoldás és a két játékos simán csak helyet cserélnek. Nem így történt, az Astralis végül Magisket választotta.

És ezzel a cserével a csapat történetének talán legjobb cseréjét hozták össze!

Egy évvel később ugyanis teljesen ellentétes utat jártak be, mint az őket faképnél hagyó Kjaerbye:

  • Mostanra az Astralis 10 trófeát nyert, köztük egy Major címet, és rekord hosszúságú ideje ülnek a világranglista első helyén.
  • Mostanra a North teljesen elfogyott, Kjaerbye csapata nem jutott ki a 2019-es Katowice Majorra, és már a világranglista Top10-ből is kicsúsztak.

A váratlan döntés napján Kjaerbye így nyilatkozott az Astralis-tól való kiválásról:

“Néha az életben bátorság kell a visszalépéshez, hogy aztán előrébb juss az új célok felé.”

Nos a hátralépés már összejött a váltással, lassan ideje lenne előre is elindulni Kjaerbye. Fiatal játékosról van szó, reméljük látjuk még a legmagasabb szinten versenyezni, nem teszik tönkre a 2018 február 2-ai döntés eddigi csúfos következményei.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva