PUBG

WackyJacky felhúzta magát a közösségen – Tiszta vizet próbált önteni a pohárbaMég mindig nem ért véget a sztori.

Nemrég írtunk róla, hogy WackJacky a hivatalos PUBG twitter alatt újságolta el, hogy sikerült egy BattleStates AKM-et nyitnia, ami miatt rengeteg embernek lett unszimpatikus, hiszen nemrég még ő volt az, aki a nevetséges odds-ok ellen emelte fel a hangját. Ez nem csak nekünk, hanem a PUBG közösségnek is szemet szúrt, azóta is folyamatosan téma a streamer fordulata, ezért előbújt WackyJacky és elmesélje a saját történetét.

Wacky elmagyarázta, hogy szerinte a 0,16%-os esési esély maga egy katasztrófa és ezért emelte fel a hangját. Neki, mint aki hivatásszerűen foglalkozik a játékkal, sokkal inkább izgatja a fantáziáját egy új egyedi skin, ezért is örült annyira annak a bizonyos AKM-nek. Ezen túl egy elég érdekes példával jött elő:

“A probléma az az, hogy a 14 éves Johnny, akinek nincs megengedve, hogy pénzt költsön a játékokra vagy a 36 éves Brian, aki nem akar pénzt költeni azért, hogy majd egyszer talán kap egy skint, amivel SOHA nem fog játszani. Na ez az a probléma, amire utalni akartam.”

Ezen felül ő nem is igazából a PUBG Corp. posztjára válaszolt közvetlenül, hanem egy barátjáéra, a szintén népszerű Scooméra, aki 165 ládát vásárolt be a skin miatt. Ezzel szemben Wacky 20-ból kinyitotta, erre volt büszke állítása szerint,

A korábbi sírása után WackyJacky már új BattleStates AKM-jével büszkélkedett

Na de akkor egy kicsit tekintsünk vissza. Korábban Wacky még azt mondta, hogy “Egy játékos vagyok, nem csak egy pénztárca”, illetve akárhogy csavarjuk a dolgot, az eredeti twitter poszt a PUBG Corp.-é volt. Ha tényleg nem akart volna hencegni, akkor nem írta volna a “ne kérdezzétek hány ládából nyitottam” mondatot, hanem szimplán el is küldhette volna privátban Scoomnak, ha tényleg ekkora cimborák. De így legalább elmondhatja, hogy megpróbálta…

Ezt olvastad már?

Mi történt a fegyverbotrány kirobbanása óta? – A PUBG Corp. újból megszólalt

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva