PUBG

WSE dominancia és trónfosztás – MNEB PUBG 3. versenynap!

Arpi - Kondor Árpád - 5 éve Címkék: mneb, pubg,

Több helyet is visszaesett a Team Plague.

Harmadik versenynapjához érkezett az MNEB PUBG alapszakasza. A legfontosabb kérdés az volt, hogy a Team Plague képes-e megőrizni az első helyet vagy új csapatot köszönhetünk a tabella tetején. Nézzük is!

Meddig tudja megőrizni előnyét a Team Plague? – MNEB PUBG 2. versenynap!

Első meccs – Erangel

Egy igazán szerencsétlen repülőútvonallal startolt el az első mérkőzés. Ezt követte a “klasszikus” Military szűkülés, mely sok izgalmat tartogatott, hiszen a játékosok egy részének át kellett jutnia valahogy a kisebb szigetre. A végjátékban a Team Horizon Reapers és a LvL Up Esports  2-2 tagja vívott izgalmas csatát, végül egy jól irányzott gránát és pozicionálás segítségével LvL Up Esports sikeresen behúzta a csirkevacsit!

Második meccs – Miramar

A szokásos sivatagos pálya alkotja a nap középpontját. Kialakításának köszönhetően itt mindig akciódús végjátékokat látunk, ezúttal sem volt másképp. A WonderStag Esports kiváló játékkal nyerte meg a meccset, a többi squadnak nem sok esély volt, hiszen teljes létszámban képviseltették magukat az endgame-ben.

Harmadik meccs – Erangel

A játék úgy gondolta az előző Military kör után ideje egy jó kis Severny szűkülésnek. A Wonder Stag Esports ma nagyon érezte a játékot: ezúttal sem halt meg senki a csapatból és teljes mértékben dominálták a végjátékot. Ez ismét egy Chicken Dinnert és értékes pontokat jelentett számukra.

Összesített eredmény

A Team Plague-t letaszították az első helyről, új csapat ült fel a trónra a LvL Up Esports személyében.

Jövő héten ismét találkozunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva