Gaming

Megérkezett az Apex Legends – Minden infó, amit az EA új ingyenes battle royale-járól tudnod kell


Az EA és a Respawn titokzatos projektje végre napvilágot látott.

Ahogyan tegnap írtuk, az Apex Legends jött, látott és elég nagy népszerűségnek örvend már most, pedig alig jelent meg! Az EA megadta a módját a startnak, ugyanis a népszerűbb streamerekkel összeállva már a játék első percétől kezdve bárki kipróbálhatta a játékot.

Na de annyi battle royale játékot kaptunk már az évek során, ez mégsem csupán egy új a sok közül. A játék a Call of Duty: Blackouthoz áll a legközelebb, ugyanis meglehetősen gyors játékmenettel rendelkezik, de a sci-fi fegyverek, a cell shading grafika, a lootrendszer és a hangulat miatt a Borderlands szériára emlékeztet leginkább.

A szokásos ejtőernyőzés helyett itt a hátunkra szerelt rakéták segítségével tudunk eljutni az általunk kiválasztott pontra, így nem kell az ernyővel bíbelődni.

A többi battle royale játékkal ellentétben, itt kizárólag 3 fős squadokban lehet nyomulni, ami elemeiben megváltoztatja a játékmenetet. A későbbiekben természetesen hozzányúlhatnak ehhez, hiszen így rá vagyunk kényszerítve a csapatmunkára, ami egy baráti társaság esetén pozitívum, viszont ha egyedül akarunk játszani randomokkal, akkor már nem biztos, hogy olyan jó móka lesz.

Szintén nagy újdonság, hogy újra lehet éleszteni a társainkat. Tehát egy nagyobb ütközet esetén lehetőség van arra, hogy visszahozzuk a barátainkat, tehát gyakorlatilag van még egy esély a knockoláson túl. A játék előtt ki kell választani a hősünket is, amely rendelkezik egy különleges képességgel, ezek segítségével könnyen megtéveszthetjük az ellenfelünket, na meg változatossá teszik a játékot.

A játékban található hősök

Az Apex Legends multiplatformer, szóval legyen szó PC-ről, Xbox One-ról vagy PS4-ről, bármelyiken elérhető a játék. Ahogyan korábban beharangozták, teljesen ingyenes, a kiadásokat a mikrótranzakciókból fedezik majd.

Itt tudjátok letölteni a játékot.

A minimum gépigény

OS: 64-bit Windows 10
CPU: Intel Core i3-6300 3.8GHz / AMD FX-4350 4.2 GHz Quad-Core Processor
RAM: 6GB
GPU: NVIDIA GeForce GT 640 / Radeon HD 7700
GPU RAM: 1 GB
HDD: Minimum 30 GB szabad hely

Az ajánlott gépigény

OS: 64-bit Windows 10
CPU: Intel i5 3570K or equivalent
RAM: 8GB
GPU: Nvidia GeForce GTX 970 / AMD Radeon R9 290
GPU RAM: 8GB
HARD DRIVE: Minimum 30 GB szabad hely

Ezt olvastad már?

Elkezdődött a Lunar New Year akció Steamen!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva