Gaming

3 nap alatt 10 millió játékos? Eddig minden rekordot megdönt az Apex Legends


Egyelőre nem térünk magunkhoz a játék sikereit látván, de még a fejlesztők se hittek ekkora robbanásban.

A fejlesztő, Respawn Entertainment is tudta, hogy kockázatos a semmiből egyszer csak megjelentetni a játékot, de a döntés helyesnek bizonyult, alig 72 óra alatt már több mint 10 millió játékos töltötte le az Apex Legends-et, Xbox-on, PC-n és Play Station 4-en.

“Tudtuk, hogy kockázatos ebbe az irányba indítani a sorozatot, ingyenessé tenni és még a megjelenés is meglepetésként jött. De nagyon megszerettük az Apex Legends-et és akartuk, szükségünk volt rá, hogy Ti is megtapasztalhassátok ezt az élményt!” – így fogalmazott a Respawn feje, Vince Zampella.

De nem ez az egyetlen új hír

A 3 nap alatt regisztrált 10 millió felhasználó csak a jéghegy csúcsa, van itt más rekord is, ami korábban még senkinek sem sikerült. Méghozzá a 72 órán belül, egy időben játszó játékosok száma is átlépte már az 1 milliót. Elképesztő tempójú a növekedés, mindenki csak ámul és bámul. Csak összehasonlításul, a Fortnite-nak 14 nap kellett az 10 millió játékoshoz, a PUBG-nek pedig 180 nap alatt jött össze.

Az Apex Legends sikere egyébként leginkább abban leledzik, hogy mindent összemosott, amit szerettünk a korábbi BR játékokban. Pörgős, nincs építkezés, ingyenes, speciális képességeket választhatunk, és akkor még a mélyebb játékmechanikai apróságokba bele se menjünk! Arról majd egy későbbi cikkben olvashattok.

További érdekesség a fejlesztő háza tájáról, hogy az Apex Legends mellett egy új Star Wars játékon is dolgoznak, mely még az idén megjelenhet. Továbbá valamilyen Titanfall játék is érkezik, erről viszont még semmilyen részletet nem árultak el. Annyit tudunk, hogy egy “kreatív és izgalmas változás lesz a Titanfall univerzumban”.

Akármivel és készülnek, tökéletes reklám és felvezetés volt az Apex Legends, ezek után akármibe fognak, azt tűkön ülve fogja várni a közösség!

Ezt már olvastad?

Már a TYGEROWL is ráfeszült az új Battle Royale-ra, akár az első Apex Legends versenyen is ott lehetnek

Magyar Xbox közösség: mindent a kedvenc konzolodról. Hasznos infók, tanácsok, adás-vétel, humor, dühöngő! Csatlakozz ITT

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva