PUBG

Eddig nem látott brutális desync vagy csalás? – HULLA_SZILVA egy érdekes PUBG rejtélybe futott bele


A népszerű hazai streamer egy érdekes hibába botlott bele, Mulder és Scully már nyomoznak az ügyben.

A desync sokak életét megkeseríti, ám van aki azt állítja, hogy sosem találkozott még a jelenséggel. A probléma, hogy a játék “elfogadott” hibái közé tartozik már jó ideje, emiatt bizonyos alkalmakkor nem lehet eldönteni, hogy csalás történt vagy csak a desync-nek köszönhetően lőtt el valaki. Ez HULLA_SZILVA mai streamje alkalmával is előfordult. A magyar játékos ugyanis még azután is kapta a hiteket, hogy visszahúzódott a fal mögé.

Érthető módon először csalózni kezdte HULLA_SZILVA az ellenfelét, de később a visszajátszásban már ő is elgondolkozott a desync lehetőségén, ugyanis az ellenfél csak az ablakot lőtte, ennek ellenére a streamer ugyanúgy kapta a golyókat.

A játékos ezek után fel is ment a twitch chatre, ahol elárulta, hogy a desync van a dolgok mögött. Érdekes eset, hiszen Erangel végjátékban ritkán láthatunk hasonlót, míg mondjuk egy Sanhok hotdrop esetén ennél jóval durvább dolgok is előfordulhatnak. Mellesleg nemrég volt karbantartás, ennek ellenére úgy fest, hogy bizonyos szerverek nincsenek a legjobb állapotban. Mindenki eldöntheti magában a kérdést, de a látottak alapján mi inkább a desync-re szavaznánk, ám ez itt a PUBG, szóval a másik lehetőség sem lepne meg túlzottan.

Köszönjük a klipeket Demmernek!

Te szavaztál már?

SZAVAZÁS: Melyik a magyar játékosok kedvenc pályája?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva