Counter Strike

Nagyot ment tegnap a HoP eSport, két meccset húztak be!


Mindkét győzelem kellett, mint egy falat kenyér.

Az estét a NoxFire ligában kezdték, ahol a bolgár Bojestvata ellen szálltak harcba, Infernón. Elég magabiztosan indítottak a mieink, 11:4-ig vitték a félidőt. Közben többször kértek időt a bolgárok, “taktikai” pause-ként hivatkoztak rá, ugyanakkor egyszer csak dream3r pingje nagyon magas lett, majd a félidőben kiléptek hárman a szerverről. Újra akarták játszatni a játékot, mert “végig rossz volt nekik a szerver”, majd “intenet problémákra” hivatkoztak.

A probléma ezzel ott van, hogy ezt az első félidő lejátszása után közölték, a HoP pedig érthetően nem akarta újrajátszani a meccset, így egy kb. 15 perces káosz után feladták a meccset a bolgárok. er9k pakolt azért egy szép négyest, egy gyönyörű 1-tappel indítva:

Ezután az ESEA Advanced ligában egy még könnyebb meccsel találták magukat szemben, a dán Brutalis csapatát verték 16:3-ra. A nap összegzésére SzarvasMarhát kértem fel, aki higgadtan summázta az eredményeket:

“A mai naphoz úgy álltunk hozzá, hogy kötelezően el kell hoznunk mindkét meccset. NoxFire ligában egy olyan csapat ellen játszottunk, akiknél tudtuk, hogy erősebbek vagyunk és sikerült jól meg is kezdeni az egészet. Félidőben behívtak egy pause-t, percről percre kitaláltak valamit, mintha kötelező lenne cancelelni a meccset. Így is lett, forfeiteltek, de jómagam azóta is ideges vagyok. A Brutalis keményebb ellenfélnek ígérkezett, de meglepően simán megnyertük a mérkőzést.Minden úgy lett, ahogy terveztük ?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva