Gaming

2 év masszív grind és egy rakás trade token: ennyi idő kimaxolni egy legendary-t F2P játékoskéntIgencsak hosszú utat járt be az egyik játékos.

Tavaly szeptember óta, tehát bő fél éve rakott be a Supercell egy nagyon fontos funkciót: ezek a trade tokenek voltak, mely szerintünk 2018 legnagyobb újítása lett részükről.

Segített abban, hogy a felesleges lapjainkat elcseréljük, ezáltal gyorsítsuk lapjaink kimaxolását.

Képtalálat a következőre: „trade tokens clash royale”
forrás: gamepur

Ennek ellenére még mindig nem mondhatni, hogy gyerekjáték lenne egy lapot 13-as szintre felhúzni: ezt tökéletesen példázza az egyik játékos Reddit posztja.

I Maxed My First Legendary As A 100% F2P Player! Progression In This Game Really Needs To Change… from ClashRoyale

“benjyrr” elmondása szerint 2 évébe tellett, míg totál F2P (a játékra egy forintot nem költő) játékosként sikerül elérni a csúcsot a Minerrel.

Az egyik kommentelő feltette neki a kérdést, hogy mégis hogyan sikerült: az összes trade tokenjét a Minerre használta.

Képtalálat a következőre: „trade tokens clash royale”

Ha belegondolunk valóban egészen elképesztően drága mulatság ez: ha a Shopban lévő 40000 goldos árból indulunk ki, akkor csak az utolsó szint felhúzása anyagilag 800 000 arany – plusz a 100 000 fejlesztési költség (persze alapvetően nem is ez szokott lenni a gond, hanem, hogy a boltban is teljesen random a legendary-k felkínálása).

Elmondható tehát, hogy a tokenek bevezetése jó lépés volt a fejlesztők részéről, azonban ennél masszívabban kéne támogatni a játékosokat – sok kommentelő úgy sem tart maxos legendary-nél, hogy költött a játékra (speciel én is ebben a cipőben járok).

Borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva