PUBG

A szavazás lezárult: Íme a magyarok kedvenc pályái


A magyar játékosok döntöttek.

Korábban közzétettünk egy szavazást, amiben szavazhattatok a kedvenc, a legutáltabb pályáitokról, továbbá a pályaválasztó szükségességére is kitértünk (a korábbi balhék után). A szavazás során 2500 szavazat érkezett, a legtöbb a kedvenc pályára, a legkevesebb pedig a pályaválasztó átdolgozására irányuló kérdésünkre válaszoltak.

Az első helyen Erangel végzett 34,5 %-kal, ezt kevéssel Sanhok követte 33,2 %-kal. Miramar lett a 3. 15,8%-kal, az újonnan érkezett Vikendi pedig keveseknek lopta be a szívébe magát, csupán 11,5 %-ot sikerült elérnie. A játékosok 5%-ának pedig egyáltalán nincs kedvenc pályája.

Érdekes módon a legutáltabb pálya Miramar lett 34,1 %-kal, ezt Vikendi követi 20,6 %-kal. A harmadik helyen a “nincs ilyen” opció áll, ezt követi Sanhok és Erangel végzett az utolsó helyen.

Az jól látszik, hogy a pályaválasztót szeretik a hazai játékosok, mintegy 84,4% szavazott arra, hogy kell a játékba. A többség szerint viszont át kellene dolgozni úgy, hogy több pályát is ki lehessen jelölni.

Meglepő, hogy a pozitív fogadtatás és a nagy várakozások ellenére ilyen hátul szerepel Vikendi. Az viszont jól látszik, hogy a magyar játékosok egyaránt kedvelik a “klasszikus” battle és a mini royale-okat, viszont Miramar továbbra sem nagy közönségkedvenc.

Ezt olvastad már?

Deadmau5 durván kiakadt a streamsniperekre – A Twitch egyből bannolta

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva