Gaming

Betelt a pohár! – Deadmau5 otthagyja a Twitch-et!


Deadmau5 elbúcsúzik a platformtól.

Nemrég írtunk róla, hogy a Twitch bannolta Deadmau5-t amiért a játék hevében “lebuzizott” egy streamsnipert. A felelőség alól ezúttal sem tért ki Deadmau5, de nála betelt a pohár. A továbbiakban nem kíván a Twitch partnere lenni mindezt a kettős mércéje miatt.

“Igen, sajnálom srácok… Azt hittem, hogy ez egy jó hely, ahova csatlakozhatsz és elveszhetsz a tartalomban, de nem bírom elviselni a Twitch kettős mércéjét, amikor cenzúrával és felfüggesztéssel jönnek valami ártalmatlan szarságért. Szórakoztató volt a partnerségünk és egy remek vállalatról van szó, akikkel jó együtt dolgozni, viszont röveden: nincs arra erőm, hogy ilyen fajta szarságokkal foglalkozzak.”

Deadmau5 / Forrás: edm.com

Számára a Twitch egy szórakozás volt, egyértelmű, hogy nem ebből akar megélni, ezért nem is igazán érdeklik az alapelvek. Állítása szerint nem tartott gyűlöletbeszédet, csupán felidegesítették, de semmi több annál.

“Teljesen mindegy haver. Az internet gyakorlatilag tele van szarral … és amit mondtam, az tényleg kibaszott toxic volt, de ez nem egy olyan ideológia, amivel alapvetően nem is tudok egyetérteni…. Ez csak egy sima sértés volt annak a kibaszott faszkalapnak, aki egy kibaszott faszkalap volt”

Ennyit tehát Deadmau5 Twitch karrierjéről, mostantól nem követhetjük a streamjei során a népszerű DJ-t és várhatóan újabb PUBG skinje sem fog érkezni. Persze az is lehet, hogy a Twitch észbe kap és felülbírálják az esetet.

Az előzményeket olvastad már?

Deadmau5 durván kiakadt a streamsniperekre – A Twitch egyből bannolta

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva