Counter Strike

China Number One! A kínai csapatok eddig durván csicskítanak a Majoron


A TyLoo a Vitality csapatát ütötte ki, a ViCi a fnatic ötösével végzett, csak úgy hullanak a nagy nevek.

Rögtön a Major első két fordulójában megtörtént, amit sokan lehetetlennek gondoltak. Vagy ha nem is lehetetlennek, akkor hatalmas meglepetésnek. Az előzetesen esélytelenebbnek tartott kínai csapatok úgy alázták be az elit neveket, hogy rossz volt nézni.

A 3:0-ra is esélyes fnatic simán kikapott a 0:3-ra tartott ViCi Gamingtől.

Overpass-on játszották a meccset, és a kínaiak által hozott 9:6-os CT félidő után nagyon érett a svéd feltámadás. Védekezésben 10 kört hozni Overpass-on egy világranglista Top10-es csapatnak szinte kötelező. A kínaiak azonban olyan tempóval támadtak, hogy a svédeknek idejük sem volt felvenni a CT oldal fonalát. Nézzétek meg például ezt a 2v4-et, amit elszórakozott a fnatic:

A svédek végül csupán 3(!!!) kört tudtak hozni Overpass CT-ben, és sima 16:9-es ViCi győzelem lett a vége.

A nagy reményekkel érkező Vitality szinte magát verte meg a TyLoo meccsen.

A francia Vitality egy szoros félidő után teljesen kifulladt. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy NBK csapata magának tette nehézzé a meccset. Az első félidőben 1v4-ben bukták el a pisztolykört, majd 3:3-nál 1v3-ban buktak el egy fegyveres kört.

A fordulásnál így 8:7-re vezetett a TyLoo, de ha levonjuk az elszórakozott köröket, és az utánuk jövő ECO-kat, ez 11:4 is lehetett volna a franciáknak!

A sok hiba után teljesen szétestek fejben, és támadó oldalon csupán 1 kört sikerült hozniuk. Ezzel 16:8-ra a TyLoo húzta be a meccset, és a kínai csapatok így 2-ből 2 meccset behúztak. Rögtön az első 2 fordulóban.

Ismét bebizonyosodott tehát, hogy a papírforma azért van, hogy legyen minek felborulnia. Ezek után megtippelni is nehéz lenne, melyik 8 csapat jut majd tovább a végén.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva