Hearthstone

+1 ajándék pakk vár ránk a mai napon, ne felejtsetek el helyet csinálni neki!


Egy esemény véget ér, helyette viszont jön egy másik.

Egészen jövedelmező volt az elmúlt egy hét a Hearthstone-játékosok számára, hiszen nem elég, hogy átlagban jóval értékesebb (ráadásul nagyon könnyen teljesíthető) napi küldetéseket kaptunk ebben az időszakban, de gold mellett dust is járt értük. A rossz hír az, hogy a Lunar New Year esemény a mai napon véget ér, így holnaptól már nem jár dust a napi Questekért. Van azonban jó hír is: rögtön el is indul a következő event, amire talán még soha nem volt példa a Hearthstone történetében. Lássuk, mit kínál a Season of Rastakhan!

Ez az esemény február 13-tól március 3-ig tart majd, és egy három felvonásból álló speciális Tavern Brawlt foglal magában, amely The Brawl of Champions néven fut majd. Ezekben a kocsmai bunyókban – melyek közül az első ma este érkezik – a 9 Troll Champion közül választhatunk majd egyet, és a kapcsolódó bajnokhoz tartozó Shrine-ra építő deckkel kell majd lezúznunk az ellenfelet, amiket a Rumble Run játékmódból kölcsönöznek. És hogy ne legyen unalmas, minden héten más és más paklikat próbálhatunk majd ki, hiszen mindhárom Shrine sorra kerül.

A szórakozás mellett szerencsére a jutalom sem marad el, a szokásos, első győzelemért járó Classic csomag mellett ugyanis +1 ajándék Rastakhan’s Rumble pakk lesz kiüthető ma estétől, miután elindult az esemény.

Fontos, hogy mindenképpen hagyjatok egy üres helyet a Quest Logban, hiszen a “For the Glory of Rastakhan” küldetés fogja adni az ajándék pakkot.

Ennek teljesítéséhez csupán annyit kell majd tennünk, hogy lejátszunk három meccset a Tavern Brawlban.

A tematikus Tavern Brawlhoz hasonlóan maga a küldetés is folyamatosan visszatér majd három héten keresztül, ami azt jelenti, hogy összesen 3 ajándék Rastakhan pakkot üthetünk ki március elejéig.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva