Fortnite

Ráncfelvarrást kaphat az Item Shop is az új frissítéssel?! Van rá esély!


Komoly hiba vagy tudatos döntés miatt nem változott a Shop?

Két napnyi csúszás után úgy néz ki ma délelőtt végre megérkezik a Fortnite v7.40 frissítése. Azt hittük, már szinte mindent tudunk a frissítésről, ám könnyen lehet, hogy az Epic Games még rátesz egy lapáttal.

Fortnite v7.40: Teljesen átdolgozzák a statisztikákat, érkezik a Stats v2!

Különleges dolog történt csütörtök hajnalban: egyáltalán nem frissült magyar idő szerint 1:00-kor az Item Shop. Nem lett volna szokatlan, ha a “kiemelt” skinek maradnak még egy napot, de arra még nem igazán volt példa, hogy a “Daily/Napi” szekció ne frissüljön.

A Daily Shop sem cserélődött le….

Mi lehet az oka?

Több lehetséges verzió is felmerült a közösség és az adatbányászok fejében.

  1. Az Item Shop kisebb-nagyobb fejlesztéseket kap a frissítésben, így az update után fog frissülni a shop és a felhozatal is.
  2. Régi és új Valentin-napi skinek kerülnek be frissítés után az Item Shopba, ezért nem frissült éjjel. Ez sem rossz felvetés…de! Amikor az Epic Games behozta a Skull Troopert és a hozzá tartozó szettet nap közben a shopba azelőtt már cserélődött az aktuális felhozatal október 10-én, hajnalban. 
  3. Lényegében a második verzió, azzal kiegészítve, hogy beleszólt a dologba még a csúszás is, így muszáj volt az Epicnek változatlanul hagynia a shopot.
  4. Az Epic Games valamit simán elrontott és ezért nem frissült az Item Shop. Ez is a lehetséges esetek között van, de pár óra alatt csak reagáltak volna rá.

Az igazság remélhetőleg az első és második verzió keveréke lehet, kíváncsian várjuk a frissítést, akkor minden kiderül majd!

Item Shop koncepció és a borító forrása: Katt!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva