Counter Strike

DeadFox 24! Ezeket kívánjuk DeadFox-nak szülinapja alkalmából


A Major előtt még belefér egy kis ünneplés, február 20-tól ugyanis jön az utóbbi fél év legkeményebb időszaka.

1995. február 15-én született, mostanra pedig a legismertebb magyar CS:GO játékossá nőtte ki magát. A kezdeti időkben itthon az Ancients, a Team ROCK és a k1ck nevelgette, majd külföldön a PixelFire és az Escape révén lett igazán ismert.

A nagy áttörést azonban 2016 szeptemberében a HellRaisers hozta, ahol azóta is folyamatosan bizonyít.

Nem csak azt, hogy ott a helye, hanem hogy mennyire fontos egy jó support szerepe. Mióta a csapathoz érkezett, a tulajdonos ANGE1-ön és rajta kívül már minden korábbi csapattársát lecserélte a szervezet.

2017-ben Major résztvevők voltak, és DeadFox összehozta az első magyar játékosnak járó Major matricát a CS:GO történelmében. 2018-ban a FACEIT Majoron megismételték ezt a bravúrt, ráadásul Legendák is lettek Londonban.

Így érkezünk meg 2019 február 15-éhez, DeadFox 24. szülinapjához, egy héttel az újabb Major előtt.

Az elmúlt időszakban történt egy bondik-HObbit csere a csapatnál, illetve johnta a coach is elhagyta a szervezetet. Apró változásoknak tűnnek, de elegek lehetnek ahhoz, hogy egy teljesen más HellRaisers-t lássunk idén. Bízva a legjobbakban az alábbiakat kívánjuk DeadFox-nak 2019-re, szülinapja alkalmából:

  • Vízumokban gazdag évet! Sok LAN-on járt már pórul a csapat az elmaradt vízumok miatt, idén ha lehet kíméljék meg őket a hivatalnokok. Sok utazást és időben érkező vízumokat kívánunk a csapatnak!
  • Idén is egy LAN győzelmet! 2017-ben Minszk, 2018-ban Kijev nézhette végig élőben egy telt házas arénában, ahogy a HellRaisers csapata behúz egy LAN versenyt. Reméljük 2019-ben is behúznak a sok kvali és online győzelem mellé, amik minden évben ott virítanak a csapat neve mellett.
  • Kapja meg a neki járó elismerést! Külföldi elemzőktől kezdve a hazai közösség tagjain át sok mindenki kritizálta már DeadFox HR-es teljesítményét. Saját csapata, irányítója és edzője viszont pontosan tudja, milyen fontos láncszeme a csapatnak, nem véletlenül töretlen felé a bizalmuk. Reméljük idén a nézők, rajongók és elemzők is felismerik végre, mennyire fontos egy jó support egy elit csapatban.
  • Legyen meg a 3 éves HR évforduló is! Zsinórban három évet lehúzni ugyanannál a csapatnál nem egyszerű. Még a legnagyobb együttesek is évente, vagy akár évente többször is belenyúlnak a kezdő ötösben. A HR is cserélget persze, de DeadFox eddig pótolhatatlan szereplőnek bizonyult minden forgatás során. Szeptemberben lesz 3 éve, hogy a csapathoz került, reméljük még sokáig segíti a csapatot.
  • Legalább 2 Majort idén! A HellRaisers kényelmes pozícióban várja a Majort. Legendaként a legjobb 16-ból indulhatnak, és ha a csoportkörben nem 0:3-as eredményt érnek el, már biztosan ott lesznek 2019 második Major tornáján is. Simán meglehet tehát az első olyan év, amikor mindkét Majoron szoríthatunk magyar játékosért!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva