R6

Át lettünk verve: a hölgy a támadó, a férfi a védő – Íme Gridlock és Mozzie története és hozzá a videó folytatása!


Bemutatkoznak az újoncok.

Tegnap már írtunk arról, hogy jön egy szép adag operátor változtatás a következő szezon első frissítésében:

Ash és Dokkaebi nerf most, Blitz gyengítés a jövőben: a Ubisoft alaposan elbánik a frusztráló operátorokkal

Nem ez volt azonban az egyetlen újdonság tegnap, ugyanis bemutatta Mozzie-t és Gridlockot, az Operation Burnt Horizon két új karakterét is a Ubisoft. Egyrészt folytatódott történetük, valószínűleg a konvojt üldözték:

Új ikonjaikat is láthattuk:

Nézzük a sztorikat!

Gridlock és Mozzie még régről ismerik egymást. Első találkozásuk egy robotokat pusztító eseményen volt (tizenéves korukban), néhány évvel később pedig Mozzie meggyőzte Gridet, hogy csatlakozzon a Védelmi Erőhöz. Folyamatos kapcsolatban voltak, de az a kapcsolat távoli volt. Egy erdőtűz okozta küldetésen kerültek közel egymáshoz, azóta együtt vetik be őket.

Na és most jön az érdekesség: ha csak nem elírás, akkor Gridlockra (akiről lényegében az derül ki, hogy család centrikus farmer volt, akiből kiváló vezető lett) nőként utal a Ubisoft hivatalos oldalán! Tori “Gridlock” Tallyo Fairous a teljes neve a támadónak.

Max “Mozzie” Goose lesz a férfi, aki teljesen az ellentéte Gridlocknak. Kiváló csapatember, jól be tud mindenhova illeszkedni, etikus – kiváló embere lesz a Rainbow csapatának.

Gridlock gadgetje a Trax Stingers – eredetileg arra tervezték, hogy megállítsa a járművek nyomon követését – új dimenziókat nyit meg csapatának a környezet kontrollálására. Mozzie a “kártevőjét” (Pest) annak reményében rakja le, hogy az ellenfél infó gyűjtő stratégiáját keresztül húzza.

Nos egyre gyanúsabb, hogy a korábbi szivárgások nem voltak kamuk: érdemes a jövőben is figyelni az infót megosztó személyre, nem először volt igaza.

Vérprofi photoshop munka vagy méretes szivárgás? Képen az első szezon operátorai!

A sztorijukat elolvasva a legvalószínűbb, hogy egy dologban mégis tévedtünk: Mozzie a bukósisakos férfi (a védő) és Gridlock a masszív izomzattal megáldott hölgy (a támadó). Át lettünk verve, persze nem bánjuk – legalább ennyi meglepetés maradt.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva