Counter Strike

Elmaradhat ScreaM nagy visszatérése, bosszantó kéztörés a one tap mesternél


Nincs annál rosszabb, mint mikor a legfontosabb pillanat előtt egy teljesen felesleges sérülés mindent keresztül húz.

Már hónapok óta mindenki csak találgatja, melyik csapatnál ragadhat újra egeret a fejlövések királya. ScreaM az EnVyUs feloszlása óta szabadügynök státuszban várja a nagy lehetőséget, és sokáig úgy tűnt, 2019 tavasza lehet a nagy visszatérés időpontja. Az év első Major tornája után ugyanis szinte mindig jönnek a rosszul szereplő top csapatok forgatásai. A mousesports-nál 2 üres hely is van jelenleg, de például a fnatic is belenyúlhat a kezdőbe a 0:3-as kiesés után.

Ez pedig pont kapóra jön a csapat nélküli skillgépeknek, amilyen például ScreaM is.

Egy váratlan fordulat után azonban mégis úgy tűnik, ScreaM lemaradhat a Major utáni forgatásokról. A hétvégén ugyanis korcsolyázás közben nagyon úgy néz ki, eltörte azt az isteni jobb kezét.

Az első beszámolók szerint meg sem tudta mozdítani a kezét, és az otthoni pihentetés sem vált be. Hiába a jegelés és a pihentetés is.

ScreaM legutolsó bejegyzése ugyanis rossz híreket hozott, szó szerint. Még ha pontosan nem is árulta el, mi a végső diagnózis a fájó csuklóra, a kéztörés tűnik a legvalószínűbb válasznak.

Ha így történt, akkor a legrosszabb pillanatban szedte össze. Két hét múlva véget ér a Major, indul a cserélgetés és a próbajátékok időszaka. Ennyi idő alatt kizárt, hogy csúcsformába hozza magát, amivel bizonyíthatna az új embert kereső elit csapatoknak.

Reméljük hamar felépül, és visszatér az őt megillető helyre, a CS:GO mezőny krémjébe.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva