Counter Strike

8/9 volt a maximum! Már most kiderült, hogy nem lesz tökéletes Pick’Em a Majoron


Alaposan keresztbe húzta az emberek számításait a fnatic gyengélkedése.

Meglepetésre szinte minden Pick’Em alatt számítani lehet. Sőt kell is, mert a papírforma legalább egy helyen mindig megborul. Ki gondolta volna például a 2018-as ELEAGUE Majoron, hogy az Astralis nem jut tovább a legendák közé? Vagy ki számított arra, a FACEIT Major előtt, hogy a compLexity 3:0-val megy tovább, a mousesports pedig 0:3-al esik ki?

Ezek a Pick’Em gyilkos pillanatok mindig ott vannak a levegőben, de előre lehetetlen kiszámolni, kinél robban a bomba.

Idén a fnatic gondoskodott róla, hogy már az első csoportkörben biztos legyen, senkinek sem lesz tökéletes a Pick’Em táblája.

A Viewers Pass-ba szerencsére csak 9-ből 5 csapatot kellett eltalálni, ez sokaknak össze is jött. De a hibátlan szó szerint lehetetlen volt. Nem érkezett még olyan beszámoló a világ bármely pontjáról, aki 9/9-es mérleget hozott volna össze. Még az elemzők vagy a profi játékosok se.

Thorin 8/9-ig jutott, a Majoron kívüli játékosok közül tarik és innocent szintén ennyit talált el.

Mindenhol a fnatic volt a ludas, mindenkinek rajta ment el a hibátlan csoportkörös Pick’Em. Persze nem mindenki 3:0-val rakta őket, de minimum továbbjutóként mindenkinél szerepeltek. Rajtuk kívül az NRG és az ENCE továbbjutása szerepelt még szinte mindenki tábláján, ők hozták is a tőlük elvárt eredményt. A nemzetközi elemzők, játékosok, kommentátorok és közösségi szereplők tippjeit itt találjátok egy helyen.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva