Gaming

Ez most komoly? Guitar Hero kontrolerrel verte szét ellenfelét Guilty Gearben


Joeseff köztudottan szereti a Guilty Gear játékokat, de hogy egy módosított Guitar Hero gitáron is nyerni tudjon, az azért elég durva.

A verekedős játékokból élő profi esportoló, MarlinPie elképesztő videót töltött fel a Twitterre. A felvételen egy amerikai streamer, Joeseff látható, aki egy módosított Guitar Hero kontrollerrel, vagyis egy gitárral veri meg ellenfelét egy Guilty Gear Xrd meccsen.

Joeseff egyébként nem először próbálkozik a verekedős játékok világában gitárral, saját streamjén gyakran előveszi a módosított kontrollert.

Élő közönség előtt, egy verseny helyszínére azonban most először merészkedett játékszerével. És ha már ott volt lenyomta ellenfelét a gitárjával, amit azóta már több százezren megnéztek felvételről. Figyeljétek meg a háttérben ülő nézők arcát, egyszerűen nem hiszik el, mi történik…

A sokat látott profi, MarlinPie is csak ennyit tudott hozzáfűzni a dologhoz: “Ez most komoly?!”

Az eset a február közepén Kaliforniában zajló Anime Ascension 2019 helyszínén készült, ahol MarlinPie versenyzőként volt jelen. Végül a második helyen végzett a Guilty Gear Xrd tornán, de azt hiszem az igazi győzelem az volt, hogy kamerára kapták ezt a nem mindennapi meccset.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva