Counter Strike

GuardiaN-ék átgázoltak a HellRaisers csapatán, sima FaZe sikert hozott a “magyar” rangadó


A kiemelés szerint a papírforma sima FaZe győzelmet ígért,

A verseny egyetlen magyar játékosa is megkezdte szereplését a Majoron, DeadFox-ék első ellenfele a FaZe volt. Mindkét csapat legendaként érkezett a Major csoportkörbe, de hasonlóság még, hogy nemrég mindketten igazoltak 1-1 játékost a Gambitből. A FaZe-hez AdreN, a HellRaisers-höz HObbit érkezett. A pályán mutatott teljesítményben viszont nem volt már ekkora hasonlóság a két ötös között.

A vétózás után Train maradt utoljára, ahol a HR választhatott oldalt, természetesen CT-be kérte magukat ANGE1.

Akkor még nem tudtuk, de a pisztolykör tökéletesen jellemezte az egész első félidőt. DeadFox-ék afterplant szituációban 3v5-re álltak, innen azonban az AdreaN-NiKo-olofmeister hármas mégis lehozta a kört. Az emberelőnyös helyzetek elvesztése szinte a HR védjegyévé vált. 15 körből a HellRaisers 10-szer is belőtte a nyitó fraget és emberelőnybe került, az eredmény mégis 4:11 lett a FaZe számára. Ők választhattak oldalt, 10-szer voltak előnyben, mégis csak 4 kör lett a vége.

A folytatásban is megmaradt a FaZe lendülete, így simán behúzták a félidő után szükséges 5 kört CT oldalon. A végeredmény 16:4, a meccs embere a 20:9-es statig jutó NiKo lett. Külön kiemelendő, hogy a bosnyák szupersztár úgy lett MVP a legtöbb killel, hogy közben irányította is csapatát.

DeadFox és ANGE1 nem igazán kapták el a fonalat az első meccsen, az ő javulásukra hatalmas szüksége lesz a HellRaisers-nek a folytatásban.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva