R6

Árváltozások az új szezonban: egy rajongó összegyűjtötte, hogy kinek mikor csökken a költsége


Képen a változó költségek.

Közeleg a Rainbow Six Siege legújabb szezonja, az Operation Burnt Horizon, melyet számos újdonság mellett azért is várhatunk, mert leviszi az operátorok árát. Korábban már írtunk róla, hogy lesz változás – igaz akkor még pontos részleteket nem árultak el a Ubisoftnál.

Masszív leárazások, olcsóbb karakterek, új verziók: kezdőbarát lett a játék, megéri beszállni!

Azóta pontosan tudjuk, hogy működik a rendszer: minden egyes szezonnal jön 2 új operátor (ez eddig is így volt), melynek eredménye, hogy az adott kategória aktuálisan legrégibb 2 (DLC) operátort leárazzák (ez az újdonság) – 5000 renownnal olcsóbb lesz. Egy picit bonyolult első olvasásra, így inkább mutatunk egy kiváló táblázatot, melyet az egyik rajongó alkotott.

forrás: reddit.com/r/Rainbow6/comments/aryi3t/i_made_a_table_telling_how_many_renown_will/

Látható, hogy az idei év első szezonjától Buck és Frost 10000-ért vásárolhatóak (jelenleg 15000), illetve a többi első éves operátort kivéve egészen az Operation Para Bellum duójáig mindnek csökken az ára. A következő szezonban a Navy Seal kettőse lesz ötezerrel olcsóbb, valamint Alibi és Maestro ára is esik ugyanennyit. Itt még kisebb kavar van, mert a 20k-s kategória nem csökken, de utána a pár sorral fentebb írt tendencia folytatódik és stabilan megy végig, ahogy haladunk.

Egy szó, mint száz: ez a táblázat kiváló segítség ahhoz, hogy tudjátok mikor kire szeretnétek spórolni, ezáltal nem estek abba a hibába, hogy mondjuk pár nappal a leárazás előtt vásároltok és buktok 5000 értékes Renownt.

borító

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva