R6

R6 tesztszerver: idétlen új futás animáció és forgás általi zajosabb léptek – Ezekhez hozzá kell szokni!


Mutatjuk a kimaradó újdonságokat.

Rengeteg változás történt tesztszerveren az elmúlt héten, azonban még mindig van pár, melyet maximum azok ismernek, akik játszottak rajta azóta. Coconut Brah elég jól összeszedte ezeket (pontosabban az összeset, de álljanak itt az újdonságok), nézzük meg őket!

1.Léptek

Korábban alig volt bármi hangja annak, ha körbenéztünk, most már jól hallhatóak a lépteink.

2. Új futás animáció

Ezen változtatás előtt a youtuber és én is kérdően állunk: kifejezetten idétlenül néz ki az új futás animáció.

3. Új sight attachment

A 2 új operátor, Gridlock és Mozzie nem kapott ACOG sightot, helyette ezt a “scope” nevűt teheti fel fegyverére, illetve Capitao ACOG-ját is leváltották erre.

4. Megváltozott a halált jelző ikon

Elképzelhető, hogy ez csak egy tesztszerveres próbálkozás, Coconut brah kiemeli, hogy úgy hallotta, hogy visszaváltoztatják a koponyára (bár akkor mi értelme volt variálni?), de jelenleg a kínai cenzúrás bejelentés után mutatott ikont látjuk.

5. Mute jammer ikon

Igen, ezt valóban említette a Ubisoft, de én magam elfelejtettem beírni a nerfeket érintő patch cikkbe, így fontosnak tartom megemlíteni, hogy egy kék ikont látunk a bal alsó sarokban akkor, ha beértünk a Mute jammer hatósugarába – ennek most már a Dokkaebi hívásoknál is lesz jelentősége (leállítja őket), így szokjuk meg.

Érdemes végignézni az egész videót, jól összefoglalja és demonstrálja a változtatásokat (kiegészítve Ela SMG-jének a recoil változtatásával, melyet háromszori megnézés után is kissé kétkedve fogadtam – azért picit talán tényleg jobban balra húz – , nem látok jelentős változást, így ennek megítélését rátok bízom).

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva