Gaming

Ilyen lesz a jövő? – Egy egész hétig nem vette le a VR szemüvegét a streamer


Vajon tényleg a VR a jövő?

Már 7 éve annak, hogy John Carmack bemutatta az Oculus Riftet az E3-on, ez volt az a pont, amikor mindenki felfigyelt a VR headsetekre. Azóta rengeteg új termék érkezett, viszont mégsem tudták megreformálni a játékosok szokásait, a víziókkal ellentétben maradtak továbbra is a monitorok, persze ettől függetlenül a VR egy jópofa dolog, ami rendkívül élvezetes sokak számára. Egy streamer pedig annyira hisz abban, hogy a VR a jövő, hogy egy tanulmány kedvéért egy egész hetet töltött a VR headset mögött.

Jól gondoljátok, minden egyes percben ott volt a fején a szemüveg, legyen szó alvásról, mosogatásról vagy zuhanyzásról.Disrupt VR headsete egy kicsit módosítva lett annak érdekében, hogy lássa épp mit csinál, mindezt egy a headsetre erősített kamerán keresztül, néha emiatt cserélnie kellett headsetet, ugyanis az egyik segítségével a géphez tudott csatlakozni, míg a másikkal láthatta, hogy mit is csinál épp.

A tanulmány szerint 2038-ra már a VR headsetek átveszik a telefonok helyét. A jövőben vajon tényleg nem lesz szükség ablakokra sem díszítőelemke, hiszen minden virtuális lesz? Elég nehéz elképzelni.

Végül letelt az egy hét és Disrupt levette a headsetet. Jól látszik, hogy mennyire fellélegzett, mintha csak egy kómából kelt volna fel:

“Annyira jó érzés. Oh istenem, látok! Mindent látok!”

Vajon tényleg ilyen lesz a jövő? Bővebb információkat itt találtok a tanulmánnyal kapcsolatban.

Ezt olvastad már?

Poénnak indult, de gyilkosság lett belőle – Most 20 év börtönnel néz szembe

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva