Counter Strike

“Ekkora rektelés előtt illik síkosítót használni” – 15:0 és 11:4-es első félidőkkel nyert az Astralis


Simán továbbjutott a világelső dán alakulat, bár a második mapot majdnem elszórakozták.

A Liquid kiesésével az Astralis megszabadult egyik legnagyobb kihívójától, a szakértők szerint így már senki sem állíthatja meg őket a Major győzelemig. A NiP azért megpróbálta, és igyekezett rácáfolni az őket leíró emberekre.

Nos, bármennyire is próbálkoztak, nem sikerült. Nagyon nem!

A meccs első mapja a nindzsák által választott Mirage volt, ahol az első félidőben 15:0-t hozott az Astralis. Ezt látva elkezdett kiürülni még az aréna is, aki szoros meccset szeretett volna látni, inkább elindult haza. A második félidőben ugyan két kört összehozott a NiP, de ez csak a csúfos 16:0 elkerüléséhez volt elég.

A másik ágon már továbbjutó Na’Vi kapitánya, Zeus nem is bírta ki szó nélkül az esetet. A posztot azóta természetesen törölte… “Ez nagyon tiszteletlen volt, kedves Astralis! Mielőtt hátulról támadsz, mindig illik síkosítót használni!” 

A második pályán ott folytatták a dánok, ahol abbahagyták. 11:4-es első félidő után már mindenki belátta, ezt a meccset a dánok nyerik. A második játékrészben kicsit el is bízták magukat, ki is engedtek a feszes tempóból, így 13:14-nél már a NiP vezetett. Itt azonban újra megrázták magukat és lehozták a maradék 3 kört. A második mapot így 16:14-re, a párharcot pedig összességében 2:0-ra nyerték.

GeT_RiGhT számára sovány vigasz, hogy CS:GO történelmet írt a meccsen, és az összes killek számában beelőzte pashát. A két veterán igazi egyénisége a CS:GO világnak, nem véletlen, hogy pasha “búcsúja” alatt is hasonló érzések kavarogtak bennük.

Az Astralis a Renegades-et szintén 2:0-ra legyőző MIBR ellen játszik szombaton. Az itteni győztesre pedig az ENCE vs. Na’Vi győztese vár a Major döntőben.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva