Fortnite

A profiknak mindent szabad? Egy új szabálynak köszönhetően még meg sem jelent skinekben nyomják


Új skinekben játszanak a profik.

Csütörtökön elindult a Fortnite 8. szezonja, mely egy halom új skint hozott a játékba:

Íme az érkező új skinek és a Season 8 Battle Pass tartalmai

Mint ismeretes, ezek ilyenkor bekerülnek a frissítésbe, de csak az azt követő 1-2 hétben jelenik meg ténylegesen a shopban – addig várni kell rájuk.

No de nem a profiknak! Az ESL Katowice Royale tornán egy vadonatúj szabályt vezettek be, melynek az a lényege, hogy minden résztvevő egy random skinben játszik.

Hogy miért jó ez?

Nos vannak játékosok, akiknek védjegye 1-1 kinézet, mindig abban nyomják, ennek következtében felismerhetőek, vagyis célzottan lehet vadászni rájuk – ez azonban azt is jelenti, hogy akár olyan skineket is dobhat be a játék nekik, melyeket még a boltban nem vásárolhattunk, hisz a rendszer random: bent vannak a játékban, tehát be is adhatja őket.

Ezekből készített egy válogatást a fortnitenews oldala, melyben bemutatja a még meg nem jelent outfiteket játékon belül:

Munitions Major Outfit

Hayseed Outfit

Brute Force Pickaxe

Sunflower Outfit és Sunrise Glider

Sunbird Outfit

Uni-horn Pickaxe

IKONIK Outfit (Samsung S10+ exkluzív)

Nos talán szerencsésebb lenne, hogy ha külön programot írna az Epic Games arra, hogy a még a shopban meg nem jelent kinézeteket ne adja be a játék – bár talán nem dől össze attól a világ, hogy ennyi kis előnyük van a profiknak: legalább mi is élvezhetjük és csodálhatjuk őket idő előtt, mely a vásárlási döntésben is segít.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva