PUBG

MNEB PUBG 5. versenynap: Megtörtént a trónfosztás, a Nice Gaming a tabella élén!


Már csak két versenynap van hátra!

Három hét szünet után ismét visszatér a Playerunknown’s Battlegrounds harcmezejére a 16 magyar csapat. A negyedik versenynapon a FLANK egy duplázással az első helyre lőtte be magát. Vajon képesek lesznek megtartani az előnyüket? Nézzük az ötödik nap összefoglalóját!

MNEB PUBG 4. versenynap: Ez már az? 25 killes győzelemmel nyitott a FLANK!

Első meccs – Erangel

Elég erős szűkülést kaptak a játékosok a nyitómeccsen. Erangel délnyugati részén kapott helyett a biztonságos zóna, ám jelentős része a vízre esett. A kérdés már csak az volt, hogy a főszigeten vagy military szigeten ér véget a mérkőzés. Nem is kellett sokat várnunk a válaszra, ebből bizony erős Military szűkülés lett. A végjátékban a Nice Gaming erőteljes létszámfölényben (3v1v1) volt, az utolsó percekben veszítettek csak egy játékost. 18 öléssel, magabiztosan nyerték meg a meccset!

Második meccs – Miramar

A meccs elején történt 1-2 fura dolog, de szerencsére hamar jött az infó, hogy remake lesz. Második nekifutásra már szerencsére minden rendben ment.. A Miramar végjátékok mindig izgalmasak, ezúttal sem volt másképp. A végjáték utolsó pár másodpercét leszámítva a Grim Ravens teljes létszámban képviseltette magát, meg is lett a dolog gyümölcse, elképesztő mészárlással vetettek véget a meccsnek.

Harmadik meccs – Erangel

Elérkeztünk a versenynapnap végéhez, ismét visszatértünk a játék legelső pályájára. Több izgalmas pillanatot is tartogatott a meccs, a végjátékban végül négy csapat képviseltette magát. Az erőviszonyok azonban a Rift Esports és a Fullpactum javára billentették a mérleget. Végül egy 3v3v1 szituációt követően Fragg3rr “segítségével” a Rift Esports vihette haza a csirkevacsit.

Összesített eredmény öt versenynap után

A FLANK visszaesett a harmadik helyre, a Nice Gaming pedig a tabella tetejére lőtte magát. Érdemes kiemelni még a Grim Ravens konzisztens teljesítményét, minden egyes fordulóban javítottak az első versenynap utáni helyükön, így már a második helyen állnak. Ha így folytatják jövő héten akár már az első helyen is lehetnek, persze ebbe a többi csapatnak is lesz beleszólása!

Március 11-én csapnak össze legközelebb a csapatok, 19:00-tól követheted az eseményeket FusionTV-n vagy kedvenc játékosod csatornáján!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva