PUBG

Tényleg javítottak a looton: Íme Erangel 2.0!


Ezekkel a változtatásokkal hamar elfelejti mindenki a Flare Gun fiaskót.

Nemrég kiszivárgott, hogy Erangelen  bizony új épületek is várhatóak. Úgy tűnik, hogy nem egy véletlen kísérletezgetés eredménye volt az a kép, hanem valójában megtörténik minden, ugyanis időközben a Teszt szerveren feltűnt a vadiúj átalakított Erangel. Mindenki azt gondolta, hogy csak feljebb állítják a lootot és azzal minden el lesz intézve, de a PUBG Corp. jóval komolyabban kezelte az ügyet! Leszögeznénk, hogy az alábbi tartalom mind az adatbányászoknak köszönhető, egyelőre még tesztelés alatt van az új Erangel, arról semmilyen információnk nincs, hogy mikor lehet ténylegesen tesztelni vagy hogy mikor jön a játék éles verziójába.

Íme az új térkép:

Jól láthatjuk, hogy megannyi új épületet, compoundot sikerült behozniuk a pályára, amire azért még simán rá lehet ismerni, viszont mostantól sokkal több helyre lesz érdemes leugrani. Vegyük szépen sorjában, hogy pontosan mi is változott.

Shooting Range felé egy új házcsoport érkezett, így már Severny nélkül is egész jó lootot összekaparhatunk magunknak remélhetőleg.

Quarry szintén kapott pár új raktárt, de valljuk be, bőven ráfért.

Kelet Gatkában két új compound tűnt fel.

Észak Rozhok is kapott néhány új épületet.

Primorsk környékére is bekerült néhány új ház, bár itt nem volt különösebb gond az épületek mennyiségével, most már az is lootolhat, aki nem ért be a városba.

A Mylta Power melletti raktár (kicsi Mylta) tovább bővül és új compund érkezik ide is. Ezzel a változtatással Mylta Power még vonzóbb választás lehet a duók számára.

A Rozhok híd mellé is új épületek érkeznek, remek kempelési lehetőségekkel.

Az előtte-utána képet pedig itt találjátok:

Ezt olvastad már?

Minden földi jóval megpakolt dropot kaptak a PUBG partnerek

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva