Apex Legends

Az Apex szétzúzta a Fortnite rekordját – Újabb mérföldkő kipipálva


Az Apex továbbra is rendkívül sikeres a játékosok körében.

Az Apex Legends továbbra is hasít, olyannyira, hogy már el is érték az 50 millió regisztrált felhasználót. Ennek örömére a fejlesztők egy videót is készítettek, ami igencsak hangulatosra sikeredett.

Az új ingyenes battle royale tarol, olyan szinten, hogy az Epic joggal féltheti a Fortnite-ot, hiszen a Fortnite korábbi rekordjait sorra dönti meg a Respawn üdvöskéje. Ezúttal az 50 milliós mérföldkövet is jóval a Fortnite előtt zsebelték be, ami rendkívül impozáns eredmény.

A grafikonon jól látható, hogy az Apexnek mindössze 28 nap kellett ahhoz, hogy elérjék az 50 millió regisztrált játékost, ellenben a Fortnite ekkor még csak 10-20 millió között járt, az 50 milliót pedig csak hetekkel később zsákolták be. A Fortnite 200 milliós bázisa viszont nincs még olyan közel. Persze ez a szám nem azt jelenti, hogy aktuálisan mennyien játszanak az adott játékkal, hiszen rengeteg olyan játékos van, aki időközben abbahagyta az adott játékot. Kíváncsian várjuk, hogy milyen eredményeket tud elérni a későbbiekben az Apex, az viszont világosan látszik, hogy a hype vonat még korántsem állt meg, hiszen nincs Battle Pass a játékban és jó pár újítás még hátra van, amit a fejlesztők már megígértek.

Nektek melyik játék jön be jobban?

Ezt olvastad már?

Shroud: “A szponzorált tartalom nem azt jelenti, hogy eladtad magad!”

  

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva