Fortnite

Új kategória az Item Shopban – Mától külön vásárolhatunk Back Blingeket is!


Mától új lehetőségek várják a játékosokat az Item Shopban.

A mai nappal (március 6.) drasztikusan megváltozott a Fortnite Item Shop kínálata. A hajnali kínálatfrissítéssel egy új bejelentés is érkezett, a karakterek táskáit mostantól külön is megvásárolhatják a játékosok.

 

Eddig erre így kiemelve nem volt lehetősége a játékosoknak, ha tetszett egy Back Bling, akkor bizony az egész karakterszettet meg kellett vásárolni hozzá. Ez több esetben is kényelmetlen volt, elvégre több esetben is előfordulhatott, hogy a játékosoknak megtetszett egy táska, ám a karakter skint az istenért se szerették volna a gyűjteményükbe látni, pláne nem minimum 1200 V-Bucks fejében.

Ám ez mától sokkal könnyebb lesz, megérkeztek a Farmer skinek és a hozzájuk tartozó táskák is, melyeket darabjáért már 200 V-Bucks-ért akár külön is megvásárolhatunk magunknak!

Haystacks – 200 V-Bucks – Epic Games
Sun Sprout – 200 V-Bucks – Epic Games

A közösség természetesen ezúttal is megosztó véleménnyel áll az esethez. Többen örülnek az új lehetőségnek, ám legalább ennyien ellenzik is, értelmetlen pénzhajhászásnak gondolják. A helyzet az, hogy az igazságot valahol középen kell keresni. Tény, valószínűleg azért csinálja mindezt az Epic, hogy maximalizálják a bevételi lehetőségeket, ám mindezzel a játékosközösség egy részének is kedveznek, azoknak, akiknek nem mindig érdeke a teljes szettet megvásárolni.

A játékosok már többször kérték a kiadótól, hogy változtassanak az Item Shop rendszerén. Többnyire a kínálat kitágítását kérik, lehetséges, hogy ez az első lépése effelé az Epic Games-nek!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva