Counter Strike

Hosszabbításban dőlt el a REVOLTE vs. HoP rangadója – MNEB összefoglaló


Két meccsnap van már csak hátra, de az elmaradt meccsek is bekavarhatnak még be a tabellán.

Lezajlott a 12. meccsnap is a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokságon, már csak 2 kör van hátra a csoportkörből. Mostanra már körvonalazódnak a vérható helyezések a tabella élén és végén, a középmezőny azonban még teljesen nyitott!

Az első mérkőzés a GAMERZONE.gg és a G_G között zajlott, ahol érdekes módon a G_G tudott győzni, ezzel megszerezték a második wint a bajnokságban. Így ők összesen 6 ponttal állnak, de a tabella utolsó helyéről egy kisebb csoda kellene, hogy el tudjanak mozdulni. Két elmaradt meccsük miatt esély persze van rá, hiszen összesen még 12 pontot szerezhetnek a folytatásban. Vereségével a GAMERZONE azonban már matematikailag is kiütötte saját magát a dobogóért folyó küzdelemből.

Ezután a REVOLTE vs. HoP következett, a titánok harca. A legutóbbi meccsen a REVOLTE 16:8-ra verte őket, most megvolt az esély a visszavágásra. Komoly harc ment, de végül hosszabbításban 19:17-re megint gabessonék tudtak győzni. Mindkét csapat 1-1 játékosát kérdeztük a történtekről.

“Elég meleg volt, Barcode nem tudott játszani sajnos, de így is sikerült valahogy nyerni. Játszanék egyet a rendes felállással is szívesen.” – értékelte a találkozót gabesson.

“Sajnos ötlet nélkül játszottunk, kb az összes körben kellemetlenül éreztük magunkat. Mondhatnám úgy is, hogy a nyert köreink se azért voltak, mert csináltunk volna bármit is. Ennek ellenére is megnyerhettük volna a meccset, a 30. kör alakulhatott volna sokkal jobban is. Gratulálok a REVOLTE-nak, jól játszottak.” – mondta SzarvasMarha.

Ezek után a Nice Gaming vs. Jöttünk, láttunk, nyertünk mérkőzés indult, ahol 16:12-re nyert az N6, nem volt egy különösebben szoros meccs. Végül a nap zárásaként az 1998s vs. GIWU összecsapást láthattuk, ahol az ex-BP5 elég jól dominálva a meccset 16:8-ra győzött.

A REVOLTE mostmár biztosan első, a HoP pedig elég valószínű, hogy második lesz. Matematikailag viszont még befoghatják őket, hiszen az 1998s és a GIWU is három meccset játszik még. Vagyis ha a HoP elbukik egy meccset a hátralévő két fordulóban, a riválisok viszont minden meccset behúznak, még változhat a második hely sorsa! Forró lesz a végjáték, izgalmas mérkőzésekkel jönnek a csoportkör utolsó napjai.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva