Fifa

FIFA 19 Carniball – Teljesen új promóval támad az EA!


Eddig soha nem látott esemény érkezik ma este a FIFA 19-be!

Az EA nemrég hivatalosan is lerántotta a leplet a legújabb promó eseményről, a Carniball-ról, mely ma este érkezik a játékba. A Carniball egészen március 15-ig fog tartani, ez idő alatt pedig esélyünk lesz ICON Moments lapokat, Flashback játékosokat és különleges Carniball itemeket begyűjteni.

Februárban és márciusban rengeteg karnevált rendeznek világszerte. Míg ezek az események általában viccesek, kreatívak és szórakoztatóak, mindig van valami különlegessége, mely a hely specialitásait kívánja tovább vinni, vagy épp felhívni rá a figyelmet.

A FIFA 19 Carniball esemény alatt minden országból lesznek majd játékosok, ahol nagy fesztiválokat tartanak. Az esemény alatt számíthatunk majd SBC megjelenésekre, Prime ICON Moments lapokra és Happy Hour ajánlatokra is. Ezek mind az EA által megerősített információk.

Az esemény alatt, összesen 26 Carniball játékos kap majd különleges design lapot, mind különleges témával. Az érintett fesztiválok: Brazília (Rio De Janeiro), Franciaország (Nice), Belgium (Binche), Olaszország (Velence), Argentína (Buenos Aires), USA (New Orleans), Spanyolország (Cadiz) és Köln, Németországból.

Minden játékos jelentős erősítést fog kapni statokban, annak függvényében, hogy milyen játékstílust képvisel. Az esemény indulásával például azonnal bekerül a pakkokba Ronaldinho (95), Ronaldo (97), Rivaldo (93) és Roberto Carlos (92).

Bár az EA idén szembetűnően sok promócióval próbálja kopasztani a játékosait, mindig jó látni ha valami újat kitalálnak. Nekünk kifejezetten tetszik a Carniball esemény, kíváncsiak leszünk, hogy egyszeri fellángolás, vagy jövőre is helyet kap majd a FIFA 20 UT-ben is.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva