R6

Nomadnak gránátvetőt akartak adni, Vigil és Alibi egy karakter volt, Clash-t a DOTA 2-ből “vették”


Jöjjön 8 érdekesség!

A játék 3. évét ugyan már magunk mögött tudjuk, de a Ubisoft még egy kis nosztalgiára invitált minket: elárult 1-1 titkot mind a 8 operátorról egy videóban.

Lássuk mikről volt szó!

1.Vigil és Alibi egy karakter volt

Vigil kezdetben két képességgel rendelkezett: a jelenlegi láthatatlansága egy passzív volt, az aktívja pedig Alibi hologrammjai voltak. Végül úgy ítélték meg, hogy nem passzol a kettő egymáshoz, úgyhogy kettébontották.

2. Maestrónak mindössze egy kamerája volt

Az Operation Para Bellummal megváltozott kamera felhasználások miatt adtak még egyet neki.

3. Lion üvöltése

Amikor benyomjuk Lion gadgetjét, akkor az a nagy hang egy oroszlán üvöltésére hasonlít a fejlesztők szerint – innen a név.

4. Nomadnak gránátvetőt akartak adni

Nem illett a fegyver a játékba, így nem került be: végül az Outbreak egyik zombijának ellökő mechanikáját ültették át.

5. Finka gyógyítása

Capitao nyilai kezdetben gyógyítottak, azonban ez támadóknál nem működött (nem úgy, mint Doc-nál), mert sokkal jobban szétszéledve támadunk, mint védünk. Végül Capitao megszületett, de a koncepciót továbbvitték globális verzióba: ezt kapta meg átalakítva Finka.

6. Kaid gadgetje

Az elektromosság láthatóságát Kaid megalkotásakor tették szemléletesebbé.

7. Clash és a DOTA 2

A fejlesztők nagy csodálói a DOTA 2-nek, az egyik karakterről mintázták Clash-t: Shadow Shaman képes leláncolni ellenfelét, miközben ő is sebezhető, de az ellenfél sem tud semmit csinálni, vagyis jelentős csapatmunkára volt szükség – ennek a mentén készült Clash.

8. Maverick forrasztólámpája

Mindig is akartak egy forrasztólámpát: Hibana gadgetje volt ehhez a legközelebb, azzal tudunk ugye egy vonalban lyukakat nyitni.

Nagyon érdekes volt ez a kis betekintés a 3. éves operátorokba, reméljük, hogy a jövőben is készül ehhez hasonlóval a Ubisoft!

borító: 1 ; 2

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva